Servind

Změny v managementu společnosti TUkas

Změny v managementu společnosti TUkas

Společnost TUkas a.s., ryze česká rodinná firma bratrů Jiřího a Miroslava Tůmových, pokračuje se změnami organizačního uspořádání svého managementu. Od 1. listopadu se do přímého vedení jedné ze společností skupiny TUkas vrátil Jiří Tůma. Stal se ředitelem provozovny TUkas ČSAO v pražských Malešicích. Ta zastřešuje autorizovaný prodej a servis značek Renault a Dacia, autorizovaný servis značky Škoda a provoz certifikované lakovny a klempírny.

„Postu ředitele provozovny TUkas ČSAO jsem se ujal z vlastní iniciativy v rámci probíhající reorganizace poté, co management skupiny TUkas po pěti letech opustil Zbyněk Műller. Mým cílem je nejen upevnit a zkvalitnit stávající procesy tak, aby byly co nejefektivnější, ale například také zlepšit fungování naší certifikované lakovny s klempírnou, která je jednou z největších a nejmoderněji zařízených provozoven tohoto typu v České republice,“ uvádí k nové pozici Jiří Tůma.

Změna na pozici ředitele provozovny TUkas ČSAO souvisí se změnami organizačního uspořádání managementu skupiny TUkas. K 1. září 2020 se vedení skupiny po pěti letech znovu ujali majitelé společnosti bratři Jiří a Miroslav Tůmovi. Zároveň byla zřízena funkce výkonného ředitele, kterou zastává Michal Zaorálek.

„Současná situace, která není jednoduchá pro většinu odvětví včetně automobilového, si vyžádala optimalizaci procesů napříč společností. V rámci úsporných opatření došlo k personálním změnám, které ale probíhají pouze na úrovni managementu. Do výrobních a výkonných pozic naopak zaměstnance stále nabíráme. Obsazení postu ředitele provozovny jedním ze spolumajitelů se nabízelo jako ideální řešení jak z důvodu úspor, tak z hlediska celkového povědomí Jiřího Tůmy o firmě a jejím fungování,“ dodává ke změnám výkonný ředitel skupiny TUkas Michal Zaorálek.

Datum zveřejnění

08.12.2020

Zdroj informací

TUkas

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2621 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál