Servind

Volkswagen Caddy 5 vstupuje na trh s akčními cenami

Volkswagen Caddy 5 vstupuje na trh s akčními cenami

Volkswagen Užitkové vozy uvádí na český trh pátou generaci modelové řady Caddy. Užitkové Caddy 5 Cargo s krátkým rozvorem a motorem 2,0 TDI o výkonu 55 kW (75 k) stojí od 399 000 Kč bez DPH, osobní Caddy mohou zákazníci objednávat za ceny od 519 000 Kč včetně DPH. Na všechny verze Caddy a Caddy Cargo se standardně poskytuje záruka na 2+2 roky s omezením na 200 000 km.

Montážní linky od roku 1978 opustilo více než 3,1 milionu vozů Caddy čtyř generací. Na českém trhu Caddy v roce 2019 tvořil 38 % celkového prodeje značky Volkswagen Užitkové vozy a s 2449 registracemi patřil mezi nejprodávanější modely ve své třídě.

Novou pátou generaci Caddy představila značka Volkswagen Užitkové vozy ve statické světové premiéře v únoru 2020. V říjnu začali čeští prodejci přijímat objednávky v rámci předprodeje a v říjnu také začala sériová produkce v závodě v Poznani. Leden 2021 je ve znamení oficiálního zahájení prodeje Caddy 5 za výhodné akční ceny.

Volkswagen Caddy 5 je prvním modelem značky Volkswagen Užitkové vozy vytvořeným na koncernové platformě MQB, stejně jako nová generace modelu Golf. Nové Caddy Cargo díky tomu nabízí ještě větší nákladový prostor než předchůdce. Caddy Cargo má nákladový prostor o objemu 3,1 m3, ve verzi Caddy Cargo Maxi je k dispozici 3,7 m3. V Caddy Cargo Maxi s dlouhým rozvorem a širšími bočními posuvnými dveřmi je navíc místo pro dvě europalety, které lze nakládat nejen zadními křídlovými dveřmi, ale také z boku. Zadní křídlové dveře jsou poprvé plechové i v oblasti oken.

Volkswagen Caddy 5 je samozřejmě k dispozici také v osobních verzích jako Kombi a MPV s pěti nebo sedmi sedadly pro dlouhý i pro krátký rozvor, a to v nově nakonfigurovaných výbavových liniích Kombi, Caddy, Life a Style. Technickou vyspělost posouvají na novou úroveň nejmodernější úsporné motory TDI a TSI, vyspělý podvozek s novou zadní nápravou kombinující jízdní komfort s vysokým užitečným zatížením a inovativní asistenční systémy včetně systému Travel Assist pro asistovanou jízdu. Nový Caddy udává trendy rovněž v oblastech digitalizace a konektivity, mimo jiné digitalizovanou přístrojovou deskou s digitálními dotykovými plochami. Osobní verze Caddy s krátkým rozvorem, motorem 2,0 TDI o výkonu 55 kW (75 k) a bohatou sériovou výbavou vyjde v rámci zaváděcích akčních cen na 519 000 Kč včetně DPH.

V rámci financování od Volkswagen Financial Services je připravena nabídka FlexiFIN s flexibilním splácením, možností nulové akontace a atraktivní úrokovou sazbou pod 4 % p.a. Dále je možnost si pronajmout např. vůz Caddy 1,5 TSI/84 kW na operativní leasing za 5990 Kč bez DPH měsíčně (7248 Kč vč. DPH) na 48 měsíců s nájezdem 15 000 km ročně. Součástí splátek je kompletní pojištění (povinné ručení a havarijní pojištění), zákonné poplatky a servis.

„Volkswagen Caddy je nejen u českých zákazníků velmi oblíbený. Proto mám velkou radost, že můžeme nabídnout pátou generaci za výborné akční ceny hned od zahájení prodeje. Zcela nový Caddy však zdaleka neboduje jen cenou. Oproti předchůdci je ještě praktičtější, hospodárnější a inteligentnější,“ říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika.

Zcela nový Volkswagen Caddy je již k dispozici u autorizovaných prodejců značky Volkswagen Užitkové vozy. „Rád bych všechny zájemce pozval k našim dealerům na předváděcí jízdy. „Zákazníci se tak mohou důkladně seznámit se všemi přednostmi páté generace Caddy a současně získat od prodejce nabídku ušitou přesně na míru jejich potřebám a požadavkům,“ uzavírá Jakub Šebesta.

Volkswagen Užitkové vozy disponuje v České republice sítí 40 autorizovaných prodejců a 80 servisů.

Datum zveřejnění

5.1.2021

Zdroj informací

Volkswagen Užitkové vozy

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2433 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál