Servind

Rychlý růst Direct pojišťovny

Rychlý růst Direct pojišťovny

Direct patří mezi nejrychleji rostoucí pojišťovny. Dokazuje to i v povinném ručení.

Ještě v roce 2016 mělo u Directu povinné ručení zhruba 140 000 vozidel, nyní, pět let poté, je to podle lednové statistiky přes 400 000, tedy téměř třikrát víc. „Nebereme to ale jen jako číslo. Vidíme za tím 400 000 lidí, kteří nám dali důvěru, a nechceme je zklamat. Zároveň je to důkaz, že Direct je na dobré cestě a stabilně roste. Za posledních pět let, tedy od doby, kdy Direct vznikl, vzrostl náš podíl na trhu s povinným ručením nejvíc ze všech pojišťoven v České republice. Náš tržní podíl je nyní 4,68 %,“ říká mluvčí Direct pojišťovny Nela Maťašeje.

Podle posledních údajů navíc růst stále pokračuje. „Zatímco počet aut v České republice loni v listopadu meziročně vzrostl o 2,2 %, my jsme v povinném ručení rostli o 15,4 %,“ dodává Maťašeje.

Co se za tím skrývá? Kvalitní služby i jiný přístup. Za úspěchem Directu stojí několik důvodů. „Klientům se líbí například to, že u nás mohou smlouvu vypovědět kdykoliv. To ostatní pojišťovny neumožňují. Vlastně se divíme, že konkurence se této možnosti brání, protože se ukázalo, že to podnikání nijak neohrožuje. Klienti paradoxně zůstávají u nás právě díky této svobodě. Mnoho lidí si u Directu s povinným ručením sjednává i havarijní pojištění.  Tam zase majitelé mladých aut oceňují Zlevňující havarijko, díky kterému jim každý rok klesá cena pojištění o 7 %, což je na českém trhu unikátní,“ vysvětluje Maťašeje.

Datum zveřejnění

6.1.2021

Zdroj informací

Direct pojišťovna

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2603 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál