Servind

Beecam Solutions rozšiřuje nabídku služeb

Beecam Solutions rozšiřuje nabídku služeb

Společnost Beecam Solutions vstoupila do povědomí odborné automotivní veřejnosti svým produktem Beecam, který poskytuje online v reálném čase odbornou podporu autoservisům resp. jejich mechanikům formou zprostředkování audiovizuální konzultace se specialistou na dálku.

Společnost Beecam tuto službu na principu rozšířené reality (Augmented Reality) označuje jako Vzdálenou přítomnost. Rozšířená realita nabízí reálný obraz doplněný o počítačem vytvořené objekty resp. zobrazení reality s následným přidáním digitálních informací. V tomto případě Beecam nabízí přidanou hodnotu v podobě technického specialisty, který v živém přenosu komunikuje s mechanikem a pomáhá mu efektivně řešit zejména málo běžné či jinak složité a nevšední opravárenské úkony při využití možností rozšířené reality. Pracovník servisu se tak může plně věnovat své práci bez často málo efektivního hledání v nejrůznějších dokumentacích. V případě potřeby má specialistu vždy „po ruce“, i když ten je ve skutečnosti vzdálený třeba mnoho kilometrů.

Dalším produktem služeb společnosti Beecam je revitalizace. V jejím rámci Beecam nabízí poradenství popřípadě přímou aktivní pomoc firmám v oblasti automobilového podnikání. Konkrétně se jedná o nacházení optimálních postupů, řešení a správné tržní orientace v současné době. V rámci této služby společnost Beecam připravuje popřípadě přímo pomáhá realizovat potřebné změny v oblasti nastavení maximálně efektivních pracovních procesů, a to včetně řešení interní komunikace ve firmě, personálního managementu a definování vizí, strategie a cílů, kterých chce firma v krátkodobém či střednědobém horizontu dosáhnout k dosažení větší produktivity, s jasným cílem systematického navyšování tržeb a zisků.

Součástí procesu Revitalizace může být také pomoc a řešeni tzv. generační obměny firmy či společnosti nebo příprava na její prodej včetně majetkového, daňového a právního poradenství. V dnešní náročné době jsou to velmi aktuální témata, na něž je nutné se velmi kvalitně a včas připravit, a tak předejít nechtěným krizovým situacím nebo zbytečným ztrátám.

Další službu, kterou společnost Beecam nabízí pro firmy i soukromé osoby ve spojení s prodejem, nákupem a servisem motorových vozidel, zejména osobních automobilů, představuje Finanční poradenství.

Tým společnosti Beecam Solutions tvoří zkušení odborníci s dlouholetou praxí a velkými zkušenostmi v automobilovém oboru. Nabízí nejen teoretická řešení, ale také přímou praktickou pomoc majitelům a managementu firem formou optimálních řešení a jejich aktivním zaváděním do každodenního provozu. V praxi se jedná o pomoc firmám s adaptací na nové problémy, které se v automobilovém oboru objevují nebo v nejbližší době nastanou.

Datum zveřejnění

11.1.2021

Zdroj informací

Beecam Solutions

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2583 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál