Servind

Pilotní provoz DKV BOX Europe v Itálii

Pilotní provoz DKV BOX Europe v Itálii

Společnost DKV Euro Service spustila v Itálii pilotní provoz mýtného boxu DKV BOX Europe, který je koncipován pro úhradu mýtných poplatků v celé Evropě. Provozovatelé italských dálnic již vydali souhlas.

Na podzim 2020 vstoupil do fáze zkušebního provozu také mýtný box DKV BOX Italia pro dopravce podnikající ve vnitrostátní přepravě. DKV nabízí pro Itálii služby v oblasti mýta již více než 30 let. S mýtnými boxy DKV BOX Europe a DKV BOX Italia rozšíří nabídku o dva vlastní mýtné boxy určené pro vozidla s celkovou hmotností vyšší než 3,5 t. Oba boxy umožní dopravcům pohodlnou a bezhotovostní úhradu mýtných poplatků za používání silnic a dálnic v Itálii.

„Spuštění pilotního provozu s mýtnými boxy DKV BOX Europe je pro nás enormně důležitým krokem. Itálie má jednu z nejvýznamnějších zpoplatněných dálničních sítí v Evropě. Dopravci mohou prostřednictvím mýtného boxu DKV BOX Europe bezhotovostně hradit mýtné v Německu, Belgii, Francii, Rakousku, Španělsku, Portugalsku, Bulharsku a navíc také v tunelech Warnow, Herren a Liefkenshoek. Po přidání Itálie do naší nabídky budeme zanedlouho pokrývat jedním mýtným boxem již jedenáctý mýtný systém. Do poloviny letošního roku chceme připojit také Maďarsko a Švýcarsko a rozšířit naši nabídku na 13 mýtných systémů. Děkujeme sdružení provozovatelů italských dálnic AISCAT a těšíme se na úspěšnou spolupráci,“ říká ředitel divize mýtného ve společnosti DKV Euro Service Jérôme Lejeune.

Datum zveřejnění

15.1.2021

Zdroj informací

DKV Euro Service

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3104 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál