Servind

Dílenský vozík Brilliant Tools

Dílenský vozík Brilliant Tools

Profesionální dílenský vozík Brilliant Tools 153473 se dodává kompletně smontovaný se třemi plně vybavenými zásuvkami, takže je okamžitě připraven k použití.

Vozík je navržen pro běžné hrubé zacházení v dílně, takže má odolnou povrchovou úpravu a masivní chrániče hran. Díky bohatému vybavení je připraven na všechny eventuality v autoservisu. K tomu přispívají i snadno vysouvatelné zásuvky či ergonomická madla integrovaná do vrchní plastové police, s nimiž lze i s plně naloženým vozíkem poměrně snadno manévrovat po dílně. Dvojice koleček s brzdou zajišťuje, že vozík zůstává bezpečně na místě určení.

Vozík má sedm zásuvek, z nichž dvě jsou obzvlášť vysoké, takže nabízejí dostatek místa pro různé velké nástroje. Všechny zásuvky mají kuličková ložiska a lze je vytáhnout až na 100 %, i když jsou plně naloženy s hmotností 30 kg. Všechny nástroje jsou tedy vždy snadno přístupné. Aby se vozík nepřevrátil, lze všechny zásuvky jednotlivě uzamknout centrálním zámkem.

Dvoubarevné pěnové vložky zajišťují, že celá 473dílná sada prémiového nářadí je v zásuvkách vždy úhledně a hlavně přehledně uspořádaná. Každý nástroj má své místo a může být připraven pro rychlé vyhledání. Zároveň je také ihned vidět které nástroje chybí. Vše, co je potřeba mít vždy po ruce, je možné umístit na vrchní robustní plastovou polici, kde je navíc i několik oddílů pro šrouby, bity nebo jiné drobné předměty.

Dílenský vozík Brilliant Tools 153473 je aktuálně k dispozici za zvýhodněnou akční cenu u APM Automotive & Stahlgruber CZ.

Datum zveřejnění

18.2.2021

Zdroj informací

Swiss Automotive Group CZ

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.252 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál