Servind

Der Kurier rozšiřuje své služby

Der Kurier rozšiřuje své služby

Mezinárodní kurýrní společnost Der Kurier rozšířila své služby do Liberce, Turnova, Mladé Boleslavi a Benátek nad Jizerou. Tamní zákazníci, průmyslové, distribuční a výrobní firmy, tak mohou využívat službu Do Německa bez hranic a dopravu zboží za jeden den do, Belgie, Dánska, Lucemburska, Nizozemska a Rakouska.

„Pro doručování do dalších zemí Evropské unie u nás platí stejné podmínky a kvalita jako při doručování do Německa,“ říká výkonný ředitel společnosti Der Kurier Přemysl Lukeš.

Služba Do Německa bez hranic nabízí doručení následující pracovní den. Stejné podmínky platí i pro import do České republiky, cena zůstává stejná - nejsou žádné příplatky za neexistující hranice a rychlejší přepravu. Mezi standardy patří i doručování o víkendu či svátcích nebo možnost přepravy i rozměrnějších zásilek. Liberecké, mladoboleslavské i firmy z Turnova tak mohou zefektivnit své doručování.

Se službou Do Německa bez hranic vstoupila společnost Der Kurier na trh v roce 2018 a stále se jedná o nejsilnější a nejvíce využívanou službu této kurýrní společnosti.

Datum zveřejnění

25.2.2021

Zdroj informací

Der Kurier

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2482 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál