Servind

Alcar Bohemia spolehlivým dodavatelem

Alcar Bohemia spolehlivým dodavatelem

Společnost Alcar Bohemia se snaží svou činností dlouhodobě podporovat u svých obchodních partnerů a jejich klientů pocit jistoty a bezpečí. Dosahuje toho například svými aktivitami na poli legislativy, poradenství, díky skladové dostupnosti a spolehlivé logistice.

V uplynulém roce se Alcar Bohemia také zaměřil na podporu elektronické komunikace a fakturace, která umožňuje rychlejší, spolehlivější i bezpečnější tok dat a dokumentů.

V roce 2020 společnost Alcar Bohemia na český trh dodala o 15 % litých a ocelových kol méně než v roce 2019. Hlavní příčinou byl pokles registrací nových osobních automobilů na českém trhu, kterých se v roce 2020 meziročně zaregistrovalo o 19 % méně.

Navzdory tomu se však Alcar Bohemia podařilo navýšit prodej kompletních kol s pneumatikou a většinou i s TPMS senzorem o 60 % na téměř 9000 kompletů. Hlavními odběrateli kompletních kol jsou prodejci nových automobilů všech značek. Alcar Bohemia tak znovu posílil svou pozici spolehlivého dodavatele homologovaných, cenově atraktivních kompletních kol a zároveň poskytovatele komplexních služeb, kterých využívá stále více car dealerů.

Pro prodejce vozidel Alcar Bohemia pravidelně připravuje podrobné prodejní materiály s přesnou specifikací kompletních kol pro jednotlivé značky a modely vozidel.

Datum zveřejnění

19.3.2021

Zdroj informací

Alcar Bohemia

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2473 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál