Servind

CTEK uvedl na trh přenosnou nabíječku

CTEK uvedl na trh přenosnou nabíječku

Přední dodavatel řešení pro správu baterií CTEK uvedl na evropské trhy nové přenosné nabíječky a zařízení pro udržení nabití CS Free s revoluční technologií Adaptive Boost, která bezpečně dodá vybité baterii vozidla potřebný výkon do 15 minut. CS Free je první plně přenosná nabíječka a zařízení pro udržení nabití baterie s integrovaným akumulátorem s kapacitou 130 Ah. Pracuje s nabíjecím proudem 5 A, s technologií Adaptive Boost až 20 A. Hmotnost zařízení je 1,4 kg.

CS Free znamená, že pro oživení vybité baterie nemusíte být připojeni k elektrické zásuvce. Je to přenosné zařízení, s nímž lze olověné i lithiové 12 V baterie udržovat nabité a v pohotovosti i když není přístup k elektrické síti. Pro dlouhodobější udržovací nabíjení můžete použít dodávaný PD adaptér pro nabíjení ze sítě nebo nabíjení pomocí sady solárních panelů nebo samostatné servisní baterie. A s výstupy USB-C a USB-A pro nabíjení notebooků, smartphonů a tabletů je to dokonalá 12 V powerbanka pro každé vozidlo.

CS Free má integrovaný akumulátor, který se plně nabije za méně než hodinu pomocí rychlého vstupu USB-C na jednotce, a pokud je plně nabitý, udrží nabití až jeden rok, takže je ideální pro uložení ve vozidle. Nabíjení je možné i pomocí solárního panelu nebo z jiné 12 V baterie - obojí se nabízí jako příslušenství za příplatek.

CS Free je vhodný pro použití v osobních automobilech, motocyklech, volnočasových vozidlech, dodávkách i na lodích. Je snadno použitelný - není nutné vybírat režim - stačí se připojit a CS Free se postará o zbytek. Pokud nabíjíte vybitou baterii, jednoduché LED displeje ukáží, kdy má autobaterie baterie dostatek energie k nastartování vozidla a odpočítávací displej ukáže, jak dlouho zbývá do jejího úplného nabití.

Datum zveřejnění

6.4.2021

Zdroj informací

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2428 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál