Servind

S kompresory OSRAM kontrolujte tlak v pneumatikách

S kompresory OSRAM kontrolujte tlak v pneumatikách

Pravidelná kontrola tlaku v pneumatikách pomáhá k bezpečné jízdě. Optimální tlak navíc zabraňuje zvýšení opotřebení, a proto vám může poskytnout delší cykly výměny pneumatik. To šetří peníze a pomáhá životnímu prostředí. Správný tlak v pneumatikách také snižuje spotřebu paliva a tím i emise oxidu uhličitého. S kompresory OSRAM můžete snadno a rychle tlak v pneumatikách zkontrolovat a případně jej upravit.

Ať už jste doma v garáži, na parkovišti, na ulici, na dovolené nebo na služební cestě, kompresory jsou užitečné, lehké a díky svým kompaktním rozměrům snadno skladovatelné. Jsou napájeny z 12 V zásuvky ve vozidle a mají přes 3 m dlouhý integrovaný napájecí kabel s navíjecím mechanismem a flexibilní vzduchovou hadici. Doba nafukování pneumatik je velmi krátká. Tlak se zobrazuje ve třech různých jednotkách tlaku - bar, kPA a PSI. Součástí je přihrádka na víčka ventilů pneumatiky a velké tlačítko pro zapnutí/vypnutí.

S kompresory se velmi snadno manipuluje bez potřeby dalších nástrojů. Kompresory OSRAM nejsou určeny výhradně jen pro pneumatiky automobilů. S přiloženou sadou adaptéru můžete nafouknout i pneumatiky motocyklu, kola, kočárku, nafukovací člun, míče, matrace, hračky do vody atd. Třeba model TYREinflate 1000 zvládne nafouknout 13“ pneumatiku do 2 minut. Je k tomu vybaven integrovanou LED svítilnou, obsahuje pouzdro s latexovými rukavicemi, náhradními čepičkami ventilků a disponuje funkcí autostop při dosažení požadovaného tlaku, s praktickou pamětí poslední hodnoty nastavovaného tlaku.

Více na

https://www.osram.cz/am/automotive-care-a-equipment/tyre_care.jsp

Datum zveřejnění

29.4.2021

Zdroj informací

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1955 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál