Servind

Program Volkswagen Fleet

Program Volkswagen Fleet

Volkswagen Fleet nabízí podnikatelům a firmám široký výběr kvalitních a spolehlivých modelů s řadou výhod se zvýhodnění při nákupu s využitím kombinatoriky Podnikatelského bonusu, výkupu na protiúčet Trade-In a výhodného operativního leasingu díky stabilním zůstatkovým hodnotám.

Nové modely

Značka Volkswagen uvedla v době lockdownu na fleetový trh tři důležité nové modely: Arteon Shooting Brake, Golf Variant a ID.4, které jsou u autorizovaných prodejců značky Volkswagen připraveny ke zkušebním jízdám. Doplnily nabídku modelů značky ve všech prodejních segmentech včetně elektrických a tradičních manažerských bestsellerů Passat nebo Passat Variant.

I pro jednotlivé vozy

„Volkswagen podporuje drobné podnikatele i velké firmy, a to nejen širokým portfoliem mimořádně kvalitních a spolehlivých modelů včetně elektromobilů s nulovými emisemi, ale také rozsáhlou nabídkou zákaznických služeb a rozmanitých zvýhodnění. V rámci programu Volkswagen Fleet mohou čerpat výhody i drobní živnostníci a podnikatelé, kteří si pořizují pro své podnikání jen jeden vůz. Další výhody pak čekají na větší odběratele. Naši autorizovaní prodejci a fleetoví specialisté přitom ušijí každému zákazníkovi speciální nabídku přesně na míru. To platí i pro naše novinky na fleetovém trhu Arteon Shooting Brake, Golf Variant a ID.4,“ říká ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika Patrik Fejtek.

Volkswagen Fleet tradičně staví na individuálním přístupu ke každému klientovi. Zvýhodněnou nabídku modelů Volkswagen mohou využívat i živnostníci a drobní podnikatelé, kteří nakupují jen jeden vůz. Kromě podnikatelského bonusu jsou pro ně připravena i další zvýhodnění, například při výkupu stávajícího vozu na protiúčet, a atraktivní financování.

„Volkswagen myslí i na malé podnikatele. Nabízíme jim možnost kombinovat výhody podnikatelského bonusu, tak i výkupu ojetého vozu na protiúčet, a to již při pořízení jen jednoho nového vozu,“ říká Patrik Fejtek. Od pořízení dvou a více vozů se přidávají množstevní slevy a další bonusy klienti získají za věrnost značce. Novinkou v nabídce jsou víceleté smlouvy s dalšími výhodami.

Financování

Významným argumentem ve prospěch fleetové nabídky značky Volkswagen je výhodné financování včetně operativního leasingu. Zde všechny modely těží z mimořádné stability zůstatkových hodnot. Mezi další finanční produkty patří značkové úvěry od společnosti Volkswagen Financial Services. Všechny modely lze pořídit s úrokovou sazbou od 1 % ročně a povinným ručením za 1 Kč měsíčně po celou dobu financování. Při prodeji stávajícího vozu na protiúčet obdrží zákazník na nový vůz zvýhodnění až 40 000 Kč včetně prodloužené záruky minimálně na 4 roky/80 000 km.

Elektromobilita

Stále významnější roli hraje v nabídce Volkswagenu elektromobilita. Volkswagen umožňuje provozovatelům vozových parků realizovat jejich ambiciózní cíle v oblasti snižování emisí CO2 pro ochranu klimatu. Elektrickou mobilitu pro každodenní provoz nabízejí modely ID. V současnosti mají zákazníci na výběr kompaktní hatchback ID.3 a kompaktní SUV ID.4. Volkswagen také poskytuje rozsáhlé poradenství v oblasti elektromobility a nabízí individuální řešení pro efektivní nabíjení.

Významné místo v portfoliu značky Volkswagen mají také plug-in hybridní modely PHEV (eHybrid), u nichž Volkswagen kombinuje výhody spalovacích motorů a elektrického pohonu.

Aktuálně mohou podnikatelé při využití zmiňovaných nabídek pořídit například novou generaci vozů Golf Variant s podnikatelským bonusem až 45 000 Kč, Passat Variant se zvýhodněním až 120 000 Kč, Arteon Shooting Brake až o 100 000 Kč výhodněji nebo Touareg s bonusem až 160 000 Kč. U modelů Touran a Tiguan je základní podnikatelský bonus až 50 000 Kč.

Datum zveřejnění

4.5.2021

Zdroj informací

Porsche ČR/Volkswagen

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3052 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál