Servind

Nový showroom CarNext pro zánovní auta

Nový showroom CarNext pro zánovní auta

CarNext, prodejní platforma leasingové společnosti LeasePlan nabízející vozidla vrácená z operativního leasingu, otevřela ve Vestci u Prahy nový showroom. Na první zákazníky zde čekají bonusy v podobě ročního povinného ručení v ceně vozu a zvýhodněného financování. Veřejnosti se showroom zpřístupnil 10. května v souladu s harmonogramem rozvolňování protiepidemických nařízení. Otevřeno má každý den vyjma nedělí a státních svátků.

Showroom je součástí celoevropské digitální platformy CarNext.com, která vedle online prodeje zahrnuje i kamenné prodejny. Areál ve Vestci na jihovýchodnímu okraji hlavního města, si svou architekturou a prostorností nezadá se značkovými autosalony pro nové vozy.

„Velkou výhodou je rozloha celého areálu. V nabídce máme 300 vozidel. U příležitosti otevření nového showroomu jsme zároveň přepracovali náš web s důrazem na uživatelský komfort, přehlednost a funkčnost,“ uvedl ředitel CarNext v České republice Peter Škoda.

Klienti, kteří si v nové prodejně vyberou vůz během prvního měsíce od otevření, tedy do 9. června, mohou počítat s dárkem v podobě ročního povinného ručení od Uniqa pojišťovny s limity plnění 100 milionu korun jak na škody na majetku, tak na zdraví. Noví zákazníci navíc mohou v uvedeném období využít financování se zvýhodněným úrokem 4,9 % od společnosti Leasing České spořitelny. Zmíněné benefity se vztahují na vozy zakoupené přímo v showroomu.

CarNext nabízí vozidla po ukončeném operativním leasingu. Proto může u všech z nich doložit jejich kompletní servisní historii. „K vozům máme veškerou dokumentaci včetně faktur za opravy. Kupující ví, že o auto bylo po celou dobu provozu řádně pečováno, protože součástí operativního leasingu je pravidelný servis i údržba a případné opravy probíhaly ve smluvních servisech. O tom všem máme doklady, zákazník si tak o voze snadno vytvoří objektivní obrázek. Taková transparentnost je na tuzemském trhu s ojetými vozy výjimečná,“ říká Peter Škoda.

V CarNext uvidíte pouze vozy od prvního majitele staré méně než pět let a s omezeným počtem najetých kilometrů. Standardem je 12měsíční záruka. Každé vozidlo projde důkladnou předprodejní prohlídkou a pečlivou přípravou na prodej zahrnující kontrolu všech komponent. Prodejce garantuje, že počet najetých kilometrů na tachometru odpovídá skutečnosti.

CarNext patří mezi etablované prodejce zánovních vozidel. Vedle samotného prodeje nabízí doplňkové služby: přeregistrování vozu, financování, rozšířenou asistenci anebo komplexní pojištění včetně pojištění závad a poruch až na 36 měsíců od koupě.

V době pandemie se velmi osvědčila služba dodání vozu přímo k domu nového majitele - celá procedura koupě vozidla může proběhnout na dálku a jediný pracovník, se kterým se nový majitel osobně setká, je řidič smluvní společnosti, která zajišťuje přepravu automobilů.

Právě on-line prodej koncovým zákazníkům zaznamenal během koronavirové krize výrazný růst. Zatímco před vypuknutím pandemie jejich podíl na celkových objemech dosahoval jednotek procent, nyní jsou to desítky procent. CarNext tento způsob prodeje podpořil nasazením nejnovějších technologií. Všechny vozy vystavené na webu jsou zvenku i zevnitř panoramaticky vyfotografovány ve vysokém rozlišení. Při online nákupu má zákazník možnost vrátit vůz do 14 dní bez udání důvodu.

„Pro zákazníky, kteří preferují výběr auta v kamenné prodejně, jsme ve Vestci vytvořili nadstandardní prostředí, kde si za asistence našeho kvalifikovaného personálu mohou jednotlivé vozy osahat, případně se jimi projet a poté u kávy vyřídit potřebnou administrativu,“ dodává Peter Škoda.

Datum zveřejnění

11.5.2021

Zdroj informací

LeasePlan

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2375 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál