Servind

Akumulátorová hustilka pro řadu aplikací

Akumulátorová hustilka pro řadu aplikací

Nový akumulátorový minikompresor EasyPump od společnosti Bosch je vhodný pro mnoho aplikací, především huštění různých pneumatik - automobilů, motocyklů i jízdních kol, stejně jako míčů i jiných předmětů. Na rozdíl od běžných tlakových pump jsou všechny potřebné adaptéry umístěny přímo v rukojeti, a jsou tak vždy po ruce - ať už se jedná o jehlový adaptér, adaptér pro francouzské ventily/presta ventily běžné na silničních kolech nebo objemový adaptér pro plavací kruh a míč do vody. Kromě toho je EasyPump přesně nastavitelná pro každou aplikaci: funkce Autostop zajišťuje, že je vždy dosaženo přesně požadovaného tlaku vzduchu.

Kompaktní a univerzální akumulátorové pneumatické čerpadlo Bosch EasyPump je jedno z nejlehčích na trhu - má hmotnost jen 430 g. Díky ergonomickému designu s tenkou rukojetí padne pohodlně do ruky.

Cílovou hodnotu lze přednastavit a uložit v jednotkách bar, psi nebo kPa. Maximální tlak je 10,3 bar, 150 psi nebo 1050 kPa, a proto je minikompresor vhodný i pro pneumatiky silničních kol, které vyžadují nejvyšší tlak 8 bar a více.

Použití je velmi jednoduché: všechna nastavení lze snadno provést tlačítky. Na velkém displeji je zobrazena cílová hodnota a aktuální tlak, zvolená jednotka tlaku a stav nabití akumulátoru. LED světlo zajišťuje, že ventily jsou dobře viditelné i v tmavém prostředí.

EasyPump má délku jen 215 mm. Na jedno nabití akumulátoru lze nahustit pět pneumatik automobilu střední třídy z 2,0 na 2,5 bar nebo šest pneumatik trekingového kola z 0 na 4,5 bar. Díky nabíjecímu kabelu USB-C lze EasyPump nabíjet také v autě nebo prostřednictvím powerbanky.

EasyPump je v prodeji za 1889 Kč vč. DPH.

Datum zveřejnění

20.5.2021

Zdroj informací

Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2845 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál