Servind

Cleverlance jezdí se Škodou Enyaq iV

Cleverlance jezdí se Škodou Enyaq iV

Česká technologická společnost Cleverlance zakoupila do své firemní flotily první čistě elektrický vůz Škoda Enyaq iV. V souvislosti se svým zapojením do programu Sledujeme/Snižujeme CO2 tak aktivně řídí přímý dopad své činnosti na životní prostředí.

Klíčky od vozu Enyaq iV 60 za Cleverlance v Autokomplexu Menčík převzal Jiří Voldán, který v této firmě řídí dodávku softwarových projektů. Jeho tým má mimo jiné na starosti vývoj a testování aplikací v oblasti automotive.

„Díky novému vozu ve firemní flotile nebudou naši kolegové z vývoje a testingu odkázaní na simulátory nebo půjčená vozidla, což významně zefektivní jejich práci a pomůže udržet vysoký standard kvality a bezpečnosti námi dodávaných aplikací,“ řekl Executive Director for Solutions Delivery v Cleverlance Jiří Voldán.

Symbolicky se přejímky za Cleverlance zúčastnily i zástupkyně testerů, které předvedly, jak takové testování mobilní aplikace pro ovládání vozu probíhá. S nástupem elektromobility roste zájem zákazníků o Connected car, tedy aplikace propojené přes internet s vozem. Přibývají jim nové funkce, jejichž vývoj představuje cestu do budoucnosti. Veliký důraz automobilky kladou na spolehlivost a bezpečnost připojených aplikací, a i to je role Cleverlance.

Nákup nového vozu pro Cleverlance znamená i významný krok směrem ke snižování uhlíkové stopy. Jedná se o první elektromobil v její firemní flotile. Cleverlance dlouhodobě klade důraz na udržitelnost. Je držitelem ISO 14001 (systém environmentálního managementu), vybírá si kanceláře v nízkoenergetických budovách a klade důraz na dodávky čisté elektřiny s garancí původu. Letos se zapojila i do programu Sledujeme/Snižujeme CO2 a jako první z předních českých IT firem se hlásí k uhlíkové odpovědnosti.

„Pro Cleverlance se jedná o logický krok, protože většina produktů dodávaných pro naše klienty už řadu let přispívá k digitální transformaci a potažmo tedy i ke snižování jejich uhlíkové stopy,“ dodal Jiří Voldán.

Datum zveřejnění

27.5.2021

Zdroj informací

Cleverlance

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.374 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál