Servind

Scania otevřela servis v Mladé Boleslavi

Scania otevřela servis v Mladé Boleslavi

Po devíti měsících od začátku stavby byl v Mladé Boleslavi otevřen jeden z nejmodernějších a nejekologičtějších servisů Scania v Evropě. Stavba začala v srpnu loňského roku s cílem nahradit dosavadní servisní místo v Mnichově Hradišti. Kromě kvalitních služeb byl velký důraz kladen také na udržitelnost provozu.

Scania nabízí udržitelná řešení nejen svým zákazníkům, ale sama se snaží jít příkladem. Proto je nový servis napojen na „zelenou energii“, která pochází z obnovitelných zdrojů a část spotřeby elektrické energie pokrývají fotovoltaické panely umístěné na střeše budovy. K vytápění jsou použita tepelná čerpadla a k zajištění kvalitních oprav, komfortu zaměstnanců a bezpečnosti práce přispívá také vyhřívaná podlaha přímo v prostorách dílny.

Pro zákazníky s vozidly na CNG a LNG je připraveno speciální servisní místo a zkapalněný zemní plyn lze pak natankovat přímo na sousední čerpací stanici společnosti GasNet.

Servis je otevřen 7 dní v týdnu od 7 do 19 hodin. Nachází se v bezprostřední blízkosti dálnice D10 v Kosmonosích na adrese Průmyslová 1315.

 

Datum zveřejnění

9.6.2021

Zdroj informací

Scania

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1574 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál