Servind

Prodlouženou záruku na auto nyní sjednáte i při servisu

Prodlouženou záruku na auto nyní sjednáte i při servisu

Možnost sjednat prodlouženou záruku na vozidlo při jeho koupi využívá stále více klientů, nově je však možné ji pořídit i později při servisu. Společnost DEFEND INSURANCE totiž upravila vstupní podmínky pro záruku DEFEND Car Protect DELUXE a rozšiřuje svou rozsáhlou síť partnerů o autoservisy. Produkt nabízí zákazníkům široké krytí téměř shodné se zárukou výrobce a je dostupný v Česku a na Slovensku. 

DEFEND INSURANCE, přední poskytovatel a administrátor doplňkových pojistných produktů ve střední a východní Evropě, vychází vstříc nové poptávce po ochraně automobilů. DEFEND Car Protect DELUXE, stejně jako další prodloužené záruky DEFEND, chrání zákazníky před nepříjemnými výdaji spojenými s náhlými mechanickými, elektronickými či elektrickými poruchami pojištěného vozidla. Nabízí pojistné krytí téměř shodné se zárukou výrobce a je dostupný pro vozidla s maximálním stářím 6 let a 160 000 najetými kilometry.

Zákazník si může při servisní prohlídce sjednat pro svůj vůz ochranu až na tři rokycož u některých vozidel prodlužuje záruku až do devíti let stáří, tedy vysoce nad rámec běžné doby záruky výrobce.  

Možnost využít neomezeného nájezdu kilometrů po celou dobu pojištění výrazně přispívá ke klidu zákazníků, kteří hodně jezdí. V případě, že dojde k selhání některé z krytých součástek, má zákazník jistotu, že bude jeho vozidlo opraveno profesionálně včetně kvalitních náhradních dílů. Pojištění kryje také odtah nepojízdného vozidla z místa poruchy do servisu s možností připojistit i zajištění náhradního vozu. Samozřejmostí je rychlé a profesionální řešení pojistných událostí.  

„S možností sjednat prodlouženou záruku DELUXE nejen při nákupu vozidla, chceme rozšířit rozsáhlou síť našich partnerů o servisy, zejména ty u dealerů nových či zánovních vozů. Zákazníkům tak bude prodloužená záruka dostupnější a umožní jim snáze získat bezkonkurenční ochranu na úrovni záruky výrobce. A řadu benefitů má prodloužená záruka samozřejmě i pro samotné autoservisy,“ říká Andrew Quirke, Managing Director DEFEND INSURANCE GROUP.

 

O DEFEND INSURANCE GROUP

Provozní společnosti skupiny DEFEND INSURANCE GROUP jsou poskytovateli specializovaných pojistných řešení pro automobilový průmysl a likvidátory pojistných událostí se zaměřením na prodloužené záruky, pojištění GAP a další inovativní produkty. Poháněn závazkem překonávat očekávaní zákazníků přinášením jedinečných řešení, DEFEND umožňuje zákazníkům obávat se  méně a ‚Zažívat Více‘ a významně přispívá k jejich spokojenosti a loajalitě vůči partnerům DEFEND v České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a ve Velké Británii. Pro více informací navštivte www.defendinsurance.eu nebo sledujte náš LinkedIn /defend-insurance-group.

 

Datum zveřejnění

26.7.2021

Zdroj informací

DEFEND INSURANCE GROUP

 

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2483 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál