Servind

Čištění součástek pomocí ekologických mycích stolů se štětcem v praktickém systému pronájmu

Čištění součástek pomocí ekologických mycích stolů se štětcem v praktickém systému pronájmu

V dílnách nebo výrobnách je biologické čištění nástrojů a kovových dílů nejlepší alternativou k běžným studeným čističům. Ty jsou silně cítit a obsahují nebezpečné látky, které bývají zdravotně i ekologicky závadné. Společnost MEWA zde jako poskytovatel služeb nabízí ideální řešení v podobě mnohostranně využitelných mycích stolů  MEWA Bio-Circle.

Biologické čištění zajišťují přírodní mikroorganizmy

Systém MEWA Bio-Circle pracuje s čisticí kapalinou na vodní bázi, která neobsahuje žádná toxická a vysoce hořlavá rozpouštědla. Nečistoty na nástrojích nebo kovových dílech jsou efektivně odstraněny šetrným způsobem a bez škodlivých chemických výparů. Při čištění se používají přírodní mikroorganismy, které rozkládají tuky, maziva a oleje.

Mycí stůl lze použít všude tam, kde je potřeba bezpečně a ekologicky vyčistit silně znečištěné nástroje. MEWA Bio-Circle najde uplatnění dokonce i v potravinářském průmyslu, například pokud jde o odstraňování organických sloučenin jako je cukr.

Praktický servis údržby pro bezproblémové využívání

Bezpečnost je vždy na prvním místě. Zaručuje ji také správné používání mycího stolu a jeho pravidelná údržba, která zahrnuje doplňování čisticí kapaliny, výměnu filtru a opotřebovaných dílů. Servis zajišťuje i smlouva o poskytování služeb MEWA s praktickým systémem údržby. Ta se provádí pravidelně, v dohodnutých intervalech, každé čtyři nebo osm týdnů. Vadné díly jsou obvykle vyměněny do 24 hodin.

„Po podpisu smlouvy pracovník servisu MEWA dodá a nainstaluje požadovaný mycí stůl a poté se staráme o jeho pravidelnou údržbu. Aby byl MEWA Bio-Circle ještě ekologičtější, testujeme v současné době ve zkušební fázi nový opakovaně využitelný filtr. Ten by se pak měl po úspěšném zkušebním procesu používat u zákazníků MEWA po celé Evropě,“ vysvětluje Daniel Krause, projektový manažer a specialista odpovědný za oblast čištění dílů ve společnosti MEWA.

 

Technické údaje k MEWA BIO-CIRCLE Maxi GT a MEWA BIO-CIRCLE Mini GT:

 

  • Na výběr je ze dvou modelů: BIO-CIRCLE Maxi GT 811 x 520 mm (pracovní plocha), volitelná kolečka.

BIO- CIRCLE Mini GT 700 x 480 mm (pracovní plocha), standardní kolečka.  

Oblast využití: dílny, průmysl, výroba, potravinářský průmysl

  • Hmotnost: 45 kg (BIO-CIRCLE Mini GT), 55 kg (BIO-CIRCLE Maxi GT)
  • Nosnost: 100 kg (Mini GT), 250 kg (Maxi GT)
  • obsah: 100 litrů
  • Spotřeba energie: cca 700 W
  • Výkon čerpadla: 40 W / 380 l/h
  • Teplota: nastavení z výroby na cca 41 ° C
  • Provozní teplota: 15-48°C

 

  

Mycí stůl MEWA Bio-Circle je k dostání v praktickém servisu pronájmu. Zákazníci mají na výběr z modelů MEWA Bio-Circle Mini GT (s kolečky) a MEWA Bio-Circle Maxi GT (s volitelnými kolečky).

   

 Mycí stůl se štětcem MEWA Bio-Circle se používá v dílnách a výrobnách k ekologickému čištění nástrojů a kovových součástek. Čisticí kapalina na vodní bázi obsahuje přírodní mikroorganismy, chrání pokožku a životní prostředí.

 

MEWA Textil-Management

Společnost MEWA se svými 45 pobočkami zásobuje podniky po celé Evropě pracovním a ochranným oblečením, čisticími utěrkami pro průmyslové využití, rohožemi, ale také kompletním systémem služeb pro čištění součástek. Výrobky pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci je možné objednat v katalogu pod značkou „World Wide Work by MEWA“. O přibližně 190 000 živnostníků, řemeslníků a zákazníků

z oblasti průmyslu, obchodu nebo gastronomie se stará zhruba 5.700 zaměstnanců. Roku 2020 dosáhla skupina MEWA obratu 745 milionů eur. Společnost MEWA byla založena roku 1908 a v současnosti se jedná o přední firmu působící v oblasti textilního managementu. V listopadu 2013 se dostala MEWA mezi 3 favority Německé ceny trvale udržitelného rozvoje v kategorii „Německé produkty/služby“. Společnost byla roku 2019 počtvrté oceněna nakladatelstvím Deutsche Standards „Značkou století“ a dále byla roku 2015 podruhé vyznamenána jako „Vedoucí značka na světovém trhu“.

 

Datum zveřejnění

12.8.2021

Zdroj informací

MEWA Textil-Service s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2865 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál