Servind

Veletrh Automechanika se v září vrací do Frankfurtu!

Veletrh Automechanika se v září vrací do Frankfurtu!

Nenechte si ujít veletrh náhradních dílů, autopříslušenství a vybavení pro autodílny Automechanika, který se koná od 14. do 16. září 2021 ve Frankfurtu nad Mohanem! Veletrh letos proběhne ve formě Digital Plus, která kromě klasického konání na výstavišti nabídne vystavovatelům i návštěvníkům možnost zúčastnit se i digitálně. Akce je tak vhodná i pro ty, kteří kvůli cestovním omezením nemohou do Německa odcestovat.

Novinkou letošního ročníku bude veletrh Hypermotion, který se poprvé koná společně s Automechanikou! Hypermotion Frankfurt je zaměřený na chytrá řešení v oblasti mobility a logistiky. Kromě tradičního veletržního programu se v rámci Hypermotion koná i řada konferencí.

„Jsem opravdu rád, že se naše nabídka setkala s obrovským ohlasem a že se k osobní účasti na našem veletrhu přihlásilo tolik vystavovatelů. Našeho pestrého doprovodného programu se samozřejmě mohou zúčastnit i ti, kdo do Frankfurtu nepřijedou. Širokého mezinárodního vlivu lze dosáhnout i bez osobní účasti na veletrhu,“ říká předseda představenstva společnosti Messe Frankfurt Detlef Braun.

V rámci tradičně oblíbené akce Automechanika Academy bude i letos probíhat celá řada zajímavých přednášek a panelových diskusí. Ročník 2021 se zaměří především na novinky a inovace z oblasti digitalizace a technického vývoje v rámci autoservisů. Na veletrhu se bude konat i několik workshopů pro zaměstnance servisů zaměřených na problematiku jejich každodenního provozu.

Přednášek na různá témata bude ale celá řada a už teď Automechanika ohlásila několik světových odborníků, kteří budou na veletrhu přednášet. Více informací najdete na webových stránkách veletrhu, kde si můžete prohlédnout také kompletní program přednášek a diskusí. Vstupenky si můžete zakoupit zde.

 

 

Datum zveřejnění

12.8.2021

Zdroj informací

Messe Frankfurt

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1804 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál