Servind

50 let společnosti CarGarantie

50 let společnosti CarGarantie

Výrobci, dovozci a prodejci motorových vozidel se v 19 zemích spoléhají na dlouholeté zkušenosti a odborné služby společnosti CarGarantie. Bez důvěry smluvních partnerů by taková úspěšná historie byla nemyslitelná. V roce 2021 slaví specializovaný pojistitel své 50. výročí.

Záruky a doplňkové programy zaměřené na zvýšení loajality zákazníků mají v nabídce téměř všichni výrobci a prodejci. V Německu byla CarGarantie jedním z průkopníků. Již v roce 1971 měla společnost v nabídce první záruky na ojetá vozidla, o deset let později následovaly první produkty pro pojištění záruky. CarGarantie byla jedním z prvních poskytovatelů, jehož produktové portfolio zahrnovalo i mezinárodní záruční programy.

Tato průkopnická myšlenka měla úspěch. V roce 2019 zjistila rozsáhlá studie, vypracovaná společností Finaccord, zabývající se průzkumem trhu, že se CarGarantie vyvinula v předního, na výrobcích nezávislého, pojistitele záruk v Evropě.

Jako průkopník tímto způsobem CarGarantie sehrála klíčovou roli při formování evropského trhu ve vývoji záručních produktů. Na českém trhu působí společnost CarGarantie od roku 2000 a slovenském od roku 2006.

Dnes s CarGarantie úzce spolupracuje mnoho předních výrobců a dovozců v různých evropských zemích - celkem více než 40 firem. Jde o téměř všechny významné značky automobilového průmyslu. Službám společnosti CarGarantie důvěřuje více než 23 000 specializovaných prodejců v celé Evropě.

Společnost se přitom nepovažuje pouze za pojistitele záruk. CarGarantie podporuje obchod s motorovými vozidly komplexně rozsáhlými programy pro kontakt se zákazníky, právními a marketingovými službami a osobní péčí prostřednictvím zkušených obchodních týmů. CarGarantie je tak jedním z nejvšestrannějších poskytovatelů služeb v tomto oboru.

S mnoha firmami CarGarantie spolupracuje již několik desetiletí, často dokonce od zahájení působnosti na trhu v dané zemi. Společně jsou tak vytvářeny záruční produkty a programy zaměřené na zvýšení loajality zákazníků, které jsou optimálně přizpůsobeny konkrétním požadavkům.

Tento mezinárodní a na budoucnost zaměřený přístup je podporován kontinuální kontrolou a optimalizací procesů. CarGarantie nepřetržitě vyvíjí moderní koncepty s cílem pokračovat touto cestou i v budoucnu.

CarGarantie také neustává ve své expanzi. Aktuální trend stále více směřuje k dlouhodobým zárukáma stále důležitějšími se stávají elektrické a jiné alternativní formy pohonu. CarGarantie proto nabízí moderní specializované produkty, které tyto požadavky zohledňují. Tímto způsobem může CarGarantie nejen rychle reagovat na trendy a vývoj trhu, ale také je aktivně spoluutvářet.

Datum zveřejnění

8.9.2021

Zdroj informací

CarGarantie

Foto: CarGarantie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2443 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál