Servind

Znovu nastartovaná Automechanika

Znovu nastartovaná Automechanika

Po nucené více než roční přestávce mohlo výstaviště ve Frankfurtu n. M. od 14. do 16. září konečně přivítat vystavovatele a obchodní návštěvníky. V hybridní podobě zde proběhl o rok odložený veletrh Automechanika Digital plus a současně konferenční veletrh Hypermotion.

Ve Frankfurtu se prezentovalo 388 vystavovatelů, z toho 53 % bylo fyzicky přítomno na výstavišti a zbytek se účastnil on-line prezentací. Třídenní program veletrhu ve Frankfurtu navštívilo 10 000 lidí ze 70 zemí živě nebo on-line. Dvě třetiny účastníků využily mnoho nových digitálních funkcí k tomu, aby tak učinily na obrazovce prostřednictvím živých přenosů, inteligentních setkání a videohovorů. Platforma hostila celkem 25 000 interakcí, streamy byly shlédnuty 21 000x a uskutečnilo se 1600 videohovorů.

„Motor Automechaniky byl znovu nastartován. Nakonec měli vystavovatelé a obchodní návštěvníci příležitost znovu se osobně setkat a navázat nové kontakty - jak na výstavišti, tak na platformě digitálních akcí. Po dlouhém období sucha se rychle vrátil známý pocit z veletrhu - jen to tentokrát bylo s rouškami a požadavkem, aby lidé byli očkovaní nebo testovaní. Bylo to dobré zahřátí pro Automechaniku a Hypermotion ve Frankfurtu v příštím roce,“ konstatoval generální ředitel Messe Frankfurt Detlef Braun.

Kladně veletrh hodnotil také generální ředitel Ústředního svazu německého automobilového průmyslu ZDK Axel Koblitz: „Rozšířený koncept Automechanika Digital plus vytvořil přidanou hodnotu pro automobilový průmysl. Nejenže návštěvníky veletrhu oslovil přímo na místě ve Frankfurtu, ale mnoho dalších podnikatelů v oblasti motorových vozidel a jejich zaměstnanců se mohli připojit k našemu programu on-line. Prezentace, workshopy a panelové diskuse jsou k dispozici na platformě FabuCar i nadále k dispozici po skončení veletrhu.“

„Obzvláště v této konkrétní době pandemie bylo letošní malé vydání Automechaniky příležitostí jak obnovit komunikaci s našimi zákazníky, být na místě, vyvěsit vlajku a znovu si užít osobní rozhovory,“ řekl Christian Schwer od Liqui Moly.

Generální ředitel firmy SATA Albrecht Kruse dodal: „Jsem rád, že jsme osobně zpět na Automechanice. Je to náš nejdůležitější veletrh. Myslím si, že hybridní formát letošní akce byl úplným úspěchem, zejména pro mezinárodní veřejnost, která nemohla cestovat do Frankfurtu. I přesto věřím, že osobní setkání se zákazníky je nesmírně důležité. Tým Automechaniky se opravdu překonal tím, že tento formát Automechaniky proměnil v realitu.“

Opravdu velké emoce bylo možné zažít na výstavní scéně při prvním mezinárodním mistrovství Automechanika Body & Paint s mezinárodní konkurenci - kromě domácího Německa i z Anglie, Číny a Jižní Afriky. Sponzory této soutěže jsou přední výrobci barev, pro které je téma mladých autolakýrníků nejvyšší prioritou.

Příští pravidelná Automechanika Frankfurt se bude konat od 13. do 17. září 2022.

Návštěvníci a vystavovatelé mají možnost prohlédnout si nahraný program do 30. září 2021 na digitální platformě na https://automechanika.digital.messefrankfurt.com/.

Datum zveřejnění

17.9.2021

Zdroj informací

Automechanika Frankfurt

Foto: Automechanika Frankfurt

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.4306 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál