Servind

Přední pojišťovna Fortegra Europe založila českou pobočku

Přední pojišťovna Fortegra Europe založila českou pobočku

Fortegra Europe Insurance Company („Fortegra“), mezinárodně uznávaný specializovaný pojistitel, jenž je součástí Tiptree Inc. (NASDAQ: TIPT) („Tiptree“), dnes oznámil registraci pobočky v České republice se sídlem v Praze. Její založení dále posílí postavení Fortegry na evropském trhu. Česká pobočka má všechna povolení od regulátorů a může bezprostředně začít vykonávat obchodní činnost v České republice.

Fortegra si vybrala Prahu pro její strategickou polohu v srdci Evropy a blízkost jejímu administrátorovi ve střední a východní Evropě, skupině DEFEND INSURANCE GROUP („DEFEND“), která rovněž sídlí v Praze.

Pobočku povede Andrew Quirke, který má více než 25 let zkušeností v oblasti automobilového pojištění v pěti zemích. Quirke je spoluzakladatelem DEFEND INSURANCE GROUP, kterou od roku 2019 Fortegra vlastní. Kromě zkušeností v oboru má rozsáhlé znalosti místního trhu, které Fortegře pomohou dále rozšířit její působnost v regionu. 

„Těší mě řada příležitostí, které pražská pobočka přináší pro český pojistný trh. Makléři a agenti budou mít nyní přímý vztah s pojistitelem, a mohou těžit z jeho lokální přítomnosti v zemi, “ říká Andrew Quirke, vedoucí představitel české pobočky Fortegry.

Sanjay Vara, výkonný viceprezident a ředitel upisování Fortegry k tomu dodává: „Otevření pražské pobočky je dalším krokem vpřed v rámci naší evropské strategie růstu. Doufáme, že poskytnutím přímého přístupu k pojistiteli s prestižním ratingem A- podpoříme vzájemnou důvěru a jistotu v naplňování našich závazků vůči našim středoevropským a východoevropským partnerům a klientům.“

Založení nové pobočky podtrhuje trvalou důvěru Fortegry v dlouhodobý růstový potenciál střední a východní Evropy. Česká pobočka podpoří celkový růst díky poskytování inovativních, flexibilních a prozákaznických produktů a služeb, které jsou charakteristickým znakem úspěchu DEFEND.

O Fortegře

Fortegra Europe Insurance Company je dceřinou společností The Fortegra Group, LLC, globálního specializovaného pojistitele. Fortegra a její dceřiné společnosti upisují a spravují komplexní a rozmanitý soubor pojistných produktů a záručních řešení ve Spojených státech a po celém světě. Již více než 40 let je přístup Fortegry založený na spolupráci, zkušeném týmu a inovativních produktech motorem trvalého růstu a rostoucí poptávky ze strany domácích i mezinárodních partnerů. Fortegra se pyšní ratingem A- (Vynikající) od AM Best prokazujícím její finanční sílu a stabilitu. Více informací o společnosti se dozvíte na adrese: https://www.fortegra.com/

Fortegra Europe Insurance Company Ltd (maltské identifikační číslo společnosti C 84703) má sídlo na adrese Office 13, SOHO Office The Strand, Fawwara Building, Triq I-Imsida, Gzira, GZR 1401, Malta. Společnost je na základě maltského zákona upravujícího podnikání v pojišťovnictví z roku 1998 oprávněna vykonávat obchodní činnost a je regulovaná maltským úřadem pro finanční služby (Malta Financial Services Authority), se sídlem Triq l-Imdina, Zone 1, Central Business District, Birkirkara, CBD 1010, Malta. Společnost byla zapsána 24.03.2021 do registru spravovaného a provozovaného Českou národní bankou jako pobočka zahraniční pojišťovny poskytující přeshraniční služby v ČR. Adresa české pobočky je Roztylská 1860/1, 148 00 Praha, identifikační číslo 11737379.

KONTAKTY

Fortegra: 
Holly Bohn Pittman 
904.357.2122 
press@fortegra.com 

 

Česká pobočka Fortegry:

Kateřina Písaříková

+420 737 862 664

marketing@fortegra.cz

 

Datum zveřejnění

23.9.2021

Zdroj informací

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1992 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál