Servind

Auto Palace Západ přispívá k růstu značek Cupra a Seat

Auto Palace Západ přispívá k růstu značek Cupra a Seat

Z celkem 366 vozů Cupra, prodaných od ledna do srpna v celé České republice, jich 56 klientům předal nový autorizovaný prodejce značky Cupra a Seat společnost Auto Palace Západ v Tuchoměřicích.

Jeho showroom se nachází v těsné blízkosti Letiště Praha. Zákazníci v jeho prostorách kromě exkluzivních modelů Cupra naleznou také kompletní produktovou řadu značky Seat. Ta od ledna do konce srpna 2021 zaznamenala pozoruhodný meziroční nárůst o 184 % a celkem 5458 registrací pro značky Seat a Cupra. Seat je devátou nejprodávanější značkou na českém trhu s podílem 3,5 %.

Pro ředitele pobočky Auto Palace Západ Karla Zimu je tento pozitivní vývoj důvodem k optimismu: „Jako nový prodejce značek Cupra a Seat stabilizujeme v letošním roce svou pozici, ale do budoucna máme velké ambice a nejpozději od konce příštího roku chceme patřit mezi nejsilnější dealery na českém trhu. Jsem přesvědčen o tom, že s novými modely Seat Arona a Ibiza, limitovanou edicí pětiválcového sportovního crossoveru Cupra Formentor VZ5 a prvním elektromobilem Cupra Born bude pozitivní trend rostoucích prodejů pokračovat i v nadcházejících měsících.“

„Poptávka našich zákazníků po vozech Cupra překonává všechna naše očekávání,“ říká Karel Zima s tím, že pobočka Auto Palace Západ již vyčerpala aktuální objednávkové kvóty.

„Cupra je exkluzivní, progresivní značka založená na emocích. S našimi klienty proto udržujeme velmi těsný kontakt a využíváme k tomu i digitální komunikační kanály včetně sociálních sítí,“ přibližuje recept na úspěch Vilém vedoucí prodeje v pobočce Auto Palace Západ Matyáš. Cupra slaví velké úspěchy například na Instagramu, kde má profil Cupra Official již více než půl milionu sledujících. Zákazníci značky Cupra si zakládají také vlastní profily spojené s jejich vozem Cupra.

Nadstandardní služby

Přístup značky Cupra k zákazníkům se zrcadlí rovněž v nadstandardních servisních službách. „Mezi naše exkluzivní služby patří například detailingové mytí. Při něm automobil důkladně, ale šetrně vyčistíme v každém detailu, abychom ho mohli zákazníkovi předat v dokonalé čistotě a lesku,“ popisuje Vilém Matyáš.

Zákazníci značky Cupra mají v areálu dealerství Auto Palace Západ vyhrazená parkovací místa a s termínem servisní prohlídky mohou počítat do 48 hodin od objednání. Samozřejmostí jsou poskytnutí náhradního vozu po dobu servisní a garanční prohlídky zdarma nebo bezplatné umytí vozu při každé servisní prohlídce.

Úspěšná spolupráce s Autodromem a Polygonem Most pokračuje

Cupra udržuje úzké sepětí se světem motoristického sportu také v České republice a prostřednictvím autorizovaného prodejce Auto Palace Západ udržuje partnerství s Autodromem Most. V letošním roce se tak při závodech na mosteckém okruhu představil divákům model Cupra Formentor jako oficiální Safety Car.

Díky partnerství s Autodromem Most mohou všichni majitelé nových vozů Cupra absolvovat zdarma sportovní jízdu po mosteckém okruhu nebo výcvik pro zdokonalování řidičských dovedností při řešení krizových situací na Polygonu Most.

Datum zveřejnění

27.9.2021

Zdroj informací

Seat/Cupra

Foto: Auto Palace

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2598 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál