Servind

Prezidentem AutoSAP byl zvolen Martin Jahn.

Prezidentem AutoSAP byl zvolen Martin Jahn.

Prezidentem Sdružení automobilového průmyslu byl zvolen Martin Jahn, člen představenstva společnosti Škoda Auto. Do čela Sdružení automobilového průmyslu sevrací po pěti letech -funkci prezidenta AutoSAP zastával již v letech 2009 - 2016.

„Být opět prezidentem Sdružení automobilového průmyslu je pro mě velkou ctí a zároveň velkým závazkem. Autoprůmysl je v důsledku pandemie covidu-19 a z ní plynoucího narušení dodavatelských řetězců včetně nedostatku čipů už téměř dva roky v hluboké operativní krizi. Zároveň je před námi výzva v podobě transformace na čistou mobilitu,“ uvedl po svém zvolení prezident Sdružení automobilového průmyslu Martin Jahn.

Martin Jahn ke své volbě dodal: „Rád bych navázal na dosavadní práci představenstva Sdružení. Tuzemský autoprůmysl musí reagovat na požadavky čisté mobility, dekarbonizace výroby, digitalizace a dalších trendů. Udělám všechno pro to, aby český autoprůmysl jak z operativní krize, tak i z transformace, vyšel jako vítěz a byl v budoucnu ještě silnější než dnes.“

Členové Sdružení automobilového průmyslu na valné hromadě rovněž potvrdili nový čtyřletý mandát pro členy Představenstva Petra Ostrého (jednatele Agados, spol. s r.o.) a Jiřího Sochu (prokuristu TÜV SÜD Czech s.r.o.), a členy Dozorčí rady Iva Juřičku (ředitele Ferona, a.s.) a Tomáše Pavlíka (jednatele 100% Rework s.r.o.).

Datum zveřejnění

9.12.2021

Zdroj informací

AutoSAP

Foto: Škoda Auto

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.237 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál