Servind

Aplikace Carolina představuje novou verzi

Aplikace Carolina představuje novou verzi

Aplikace Carolina, kterou vyvinula společnost Cebia, v následujících dnech prolomí hranici 100 000 stažení. Necelý rok po vstupu strategického partnera společnosti ESSOX přichází její vylepšená verze, která má stále za cíl pomáhat uživatelům se správou vozidel. Kromě několika úprav uživatelského prostředí a dalších vylepšení přináší i možnost sjednat přímo z aplikace výhodnější pojištění nebo získat půjčku na automobil či jeho opravu až do výše 500 000 korun. I nadále pak Carolina poskytuje všechny služby, na které jsou její uživatelé zvyklí.

Novou verzi Caroliny si mohou uživatelé stáhnout do mobilů s operačními systémy Android, iOS i HarmonyOS (pro telefony Huawei). Přináší řadu zlepšení i nových funkcí, mimo jiné:

- možnost sjednat k automobilu výhodnější pojištění přímo z aplikace

- možnost sjednat si on-line půjčku přímo z aplikace až do výše 500 tisíc Kč například na opravu, servis nebo nákup nového vozidla

- ocenění vozidla podle aktuální situace na trhu

- zjednodušení procesu registrace uživatele do Caroliny (stačí jen zadat e-mail)

- vylepšení a úpravy na základě podnětů od uživatelů Caroliny.

Součástí aplikace zůstávají oblíbené funkce spojené s prověřením a oceněním vozidla i s jeho správou, například upozornění na události spojené s provozem auta (STK, úhrada pojistného apod.), evidence nákladů vozidla, ukládání dokumentů k vozidlu nebo uložení domovského servisu či informací o pojištění.

„V ESSOXu se takřka 30 let specializujeme na mobilitu a její financování. Je pro nás přirozené hledat nové cesty, jak pomoci našim zákazníkům jezdit bezpečněji, s větším komfortem a mít přehled o všech službách a nákladech spojených s provozem automobilu. Aplikace Carolina do této naší snahy dokonale zapadá a je jednou z cest, jak se přiblížit našim klientům, kterým tak můžeme usnadnit život,“ uvedla Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.

V rámci partnerství, které bylo oznámeno na sklonku roku 2020, získal ESSOX od společnosti Cebia poloviční podíl na vlastnictví aplikace Carolina. Obě společnosti již v této době představily záměr dále aplikaci rozvíjet a podpořit rozšiřování její přidané hodnoty pro uživatele.

„Od roku 2017 získala Carolina mnoho spokojených uživatelů. Ti si oblíbili funkce, jako je prověření historie vozidla a jeho ocenění, a možnost objednat ve svém mobilu další služby Cebia, které mohou díky Carolině získat s výraznou slevou. Jsem přesvědčen, že uvítají také doplnění sofistikovaných finančních služeb, které budou mít k dispozici nepřetržitě ve svém mobilním telefonu díky zapojení ESSOXu,“ doplnil generální ředitel společnosti Cebia Martin Pajer.

Datum zveřejnění

14.12.2021

Zdroj informací

ESSOX/Cebia 

Foto: ESSOX/Cebia

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1889 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál