Servind

Equip'Auto se spojí s autosalonem v Paříži

Equip'Auto se spojí s autosalonem v Paříži

Pařížský autosalon Mondial de l'Automobile se letos poprvé spojí s veletrhem servisní techniky a aftermarketu Equip'Auto a obě reprezentativní přehlídky automobilového průmyslu se budou konat současně v rámci Pařížského automobilového týdne.

Autosalon Mondial de l'Automobile, který byl v roce 2020 odvolán kvůli covidu, se v roce 2022 vrátí v radikálně proměněné podobě. Toto nové vydání bude kratší s trváním po dobu jednoho týdne od pondělí do neděle a také se uskuteční o něco později než obvykle - od 17. do 23. října. Tento termín není nový - pořadatelé jej zveřejnili už v červenci 2021. Nyní však nastal čas pro jeho potvrzení - spolu s představením oficiálního plakátu.

Pařížská organizace má ještě deset měsíců na přesvědčování automobilek aby přijely vystavit své novinky. Je také potřeba znovu přilákat potenciální zákazníky zvědavé na to, co se nyní děje v rychle se měnícím automobilovém průmyslu. Pařížský autosalon se proto promění tak, aby zdůraznil elektrifikaci, konektivitu a nové formy mobility. Přitom by nemělo jít o devastaci tradiční podoby autosalonu, jak se to stalo loni v září v Mnichově s roztříštěnou výstavou na výstavišti a ve městě (což se do značné míry plánovalo i v Paříži ve zrušeném ročníku 2020). Vozidla tak budou k vidění na tradičním pařížském výstavišti Expo Porte de Versailles, kde bude také současně probíhat veletrh Equip'Auto 2022.

Se svými velkými společnostmi, výrobci a dodavateli dílů, působícími v celosvětovém měřítku, stejně jako svými strojírenskými společnostmi, start-upy ale i distribučními a opravárenskými společnostmi je automobilový a dopravní průmysl ve Francii jedním ze čtyř největších na světě.

Datum zveřejnění

16.03.2022

Zdroj informací

Mondial de l'Automobile a Equip'Auto

Foto: Mondial de l'Automobile a Equip'Auto

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2749 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál