Servind

IAA Transportation 2022 s novým konceptem

IAA Transportation 2022 s novým konceptem

Pro veletrh silniční dopravy IAA Transportation, který se uskuteční od 20. do 25. září 2022 v Hannoveru, se připravuje nový koncept se zaměřením na klimaticky neutrální dopravu a na technologickou transformaci celého dopravního sektoru.

Pod heslem „Lidé a zboží v pohybu“ se od 20. do 25. září 2022 v areálu Deutsche Messe v Hannoveru uskuteční tradiční veletrh s novým jménem IAA Transportation 2022. Kromě prezentace inovací vozidel se pozornost zaměřuje na oblasti logistiky, dopravy a digitalizace provozu užitkových vozidel na cestě ke klimatické neutralitě.

S expozicí Last Mile Experience Area se během IAA Transportation 2022 představí nový inovativní koncept haly. Poprvé bude na veletrhu v jedné z hal vytvořena kompletní městská kulisa, v rámci níž se budou v akci prezentovat nejnovější řešení poslední fáze dopravy ke konečnému zákazníkovi. Předvede se zde využití balíkových dronů, doručovacích robotů, e-transportérů, e-cargo kol i novinek z internetu věcí, datových sítí a cloudových technologií, platforem SaaS (software jako služba) a decentralizovaných hubů.

Důležitými hybateli změn v dopravním sektoru jsou inovace od start-upů. Veletrh IAA Transportation 2022 proto uvede centrálně umístěné areály pro start-upy. Ty budou přímo integrovány do plánování jednotlivých hal a aktivně tak začlení nováčky do dění na veletrhu s cílem získat zvýšenou pozornost pro stánky start-upů a interaktivní setkávání vystavovatelů s návštěvníky IAA.

„Vystavovatelé na IAA Transportation jsou páteří klimaticky příznivého rozvoje průmyslu užitkových vozidel a logistiky. V této výzvě podporují převratné koncepty dynamických start-upů. Jako platforma usnadňujeme vstup začínajícím podnikům tak, jak je to jen možné. Na veletrhu proto dostanou speciální podmínky,“ říká výkonný ředitel VDA Jürgen Mindel.

Každý nováček má také možnost představit svůj koncept ve 180 sekundách na Elevator Pitch Stage před odbornou porotou. Ať už internet věcí, akumulátory nebo strojírenství – podle VDA nabídne mezioborový přístup IAA Transportation velké množství možností.

Zájemci, kteří chtějí na IAA Transportation prezentovat sebe, své produkty nebo služby širokému publiku, se mohou přihlásit na e-mailové adrese startups@iaa.de.

Datum zveřejnění

18.03.2022

Zdroj informací

IAA Transportation

Foto: IAA Transportation 

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2746 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál