Servind

Vybavení do garáže a dílny značky OSRAM

Vybavení do garáže a dílny značky OSRAM

Nechybí vám v autě nebo garáži něco?

V každé pořádné domácí dílně nebo garáži by neměly chybět základní produkty vhodné k péči o automobil. Kromě nářadí např. na výměnu kol a filtrů je to třeba kompresor, nabíječka, startér, LED svítilna nebo startovací a nabíjecí kabely v oranžovo-černém provedení od značky OSRAM.

Správný tlak je důležitý

Správný tlak v pneumatikách pomáhá k bezpečné jízdě a zabraňuje opotřebení pneumatik. Rovněž snižuje spotřebu paliva a tím i emise oxidu uhličitého. S kompresorem OSRAM TYREinflate 1000  můžete snadno, rychle a přesně zkontrolovat tlak v pneumatikách a případně jej pohodlně upravit. Kompresor je lehký, skladný a má integrovaný napájecí kabel s navíjecím mechanismem a flexibilní vzduchovou hadici s rychlým připojením na jakýkoliv ventilek. Hodí se i pro motocykly, jízdní kola, zahradní traktory, pro nafouknutí míčů, matrací nebo hraček do vody.

TYREinflate

Udržujte baterii v kondici

Inteligentní nabíječka OSRAM BATTERYcharge 908  pomáhá díky udržovacímu cyklu chránit autobaterie před úplným vybitím, např. v zimě, při delších odstávkách anebo při častých krátkých jízdách. Nabíjí všechny typy baterií včetně lithiových, a to od 12V baterie s kapacitou až 170 Ah až po 24V baterie s kapacitou 70 Ah. Mají jasný displej a ochranu před přepólováním a zkratem. Hodí se pro hybridní i elektrická vozidla, a to včetně systému start/stop. Lze je využít nejenom pro osobní, ale i pro nákladní automobily, pro motorky nebo zahradní traktory.

OSRAM CHARGE

Když auto nestartuje

Startér OSRAM BATTERYstart 400 slouží jako rychlá záchrana, pokud vaše baterie začne znenadání stávkovat a vy potřebujete rychle odjet. Přitom je můžete celoročně využívat jako výkonnou svítilnu a silnou powerbanku s USB-C konektory pro nabíjení tabletů, foťáků a mobilních telefonů nebo jako zdroj energie pro 12V auto spotřebiče. Na rozdíl od běžné powerbanky ale s tímto zdrojem nastartujete auto s až osmilitrovým benzinovým motorem nebo čtyřlitrovým dieselem.

OSRAM START

Budiž světlo!

A co by to bylo za garáž nebo dílnu bez pořádné, odolné a dobíjecí multifunkční svítilny s háčkem a magnetem pro přichycení na jakýkoliv povrch, jakou je

LEDinspect Fast Charge Slim 500 

OSRAM LED

Kabely pro start a dobíjení

Závěrem nesmíme zapomenout na startovací kabely BATTERYstart Starter CABLE  a dobíjecí kabely BATTERYcharge pro elektromobily. Ty si musíte vybrat především podle specifikací vašeho motoru, resp. typu zásuvky ve vašem voze pro připojení na nabíjecí stanici nebo externí zdroj elektrické energie.

ORAM KABELY START

 

Datum zveřejnění

23.03.2022

Zdroj informací

OSRAM

foto: OSRAM

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2566 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál