Servind

LAKÝRNÍK CAMP 2022 přípravy v plném proudu

LAKÝRNÍK CAMP 2022 přípravy v plném proudu

Společnost Interaction připravuje již třetí ročník vzdělávacího programu formou workshopů v kempech určeném pro lakýrníky. Přinese inovace, zábavu i vzdělávání pro lakýrníky. Přípravy jsou již v plném proudu.

V letošním roce jsme po dvouleté odmlce a omezování osobního kontaktu mohli opět začít připravovat další v pořadí již třetí ročník vzdělávacího programu formou workshopů v kempech určeném pro lakýrníky pod příznačným názvem „LAKÝRNÍK CAMP“.

V minulých letech se společnost Interaction rozhodla inovovat tradiční soutěž Lakýrník Cup novou akcí ve stylu pracovních workshopů s názvem Lakýrník Camp. Úspěšný první ročník proběhl v roce 2017 a v roce 2019 se s velkým úspěchem uskutečnil druhý ročník.

Cílem této inovace je zapojení ještě většího počtu účastníků (lakýrníků) do akce s využitím prostorného prostředí, které umožňuje komplexní předvedení nového produktového portfolia a školení s následnou výměnou zkušeností v pohodové atmosféře kempů.

Akce je určená především pro zákazníky (lakýrníky) společnosti Interaction s.r.o. Akce je celorepubliková, tzn. je určená pro všechny regiony dle působnosti. Již nyní je přes 250 přihlášených účastníků.

Součástí workshopů jsou prezentace významných dodavatelů společnosti Interaction, kteří se právě chtějí přiblížit lakýrníkům formou těchto pracovních workshopů s využitím prostorného prostředí, které umožňuje komplexní předvedení nového produktového portfolia a školení, s následnou výměnou zkušeností v pohodové atmosféře kempů. Mezi partnery akce, kteří se již těší na představení svých produktových novinek, nechybějí značky Spies Hecker, 3M, SATA, Carsystem, SIA a Kwasny.

Mimo zajímavé prezentace v příjemném prostředí kempů čeká na návštěvníky losování o zajímavé ceny, které si pro ně připravili zúčastněný dodavatelé a společná večeře, po které je volná zábava a doprovodný program.

Akce se konají vždy v pátek a sobotu po dobu čtyř týdnů od 20. 5. do 24. 6. 2022.

  1. 5. 2022 - Kemp Chlumec nad Cidlinou
  2. 5. 2022 - Caravan camp Valek, Chrustenice
  3. 6. 2022 - Caravan camp Valek, Chrustenice
  4. 6. 2022 - Kemp Hranice

Cílem je představení nových produktů/technologií a sdílení zkušeností volnou formou. Akce se vždy zúčastní také zaměstnanci IA z technického a obchodního úseku.

Více informací získáte u obchodních zástupců společnosti Interaction nebo na stránkách www.interaction.cz

Datum zveřejnění

29.04.2022

Zdroj informací

Interaction

Foto: Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3083 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál