Servind

Rekvalifikační kurz Karosář pro opravy karoserií

Rekvalifikační kurz Karosář pro opravy karoserií

Společnost Interaction obdržela rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy o udělení akreditace pro rekvalifikační kurz „Karosář pro opravy karoserií“. Společnost Interaction tím rozšiřuje svou nabídku již zaběhlých akreditovaných rekvalifikačních kurzů Autolakýrník - přípravář a Autolakýrník - finální povrchová úprava.

Opravy karoserií automobilů jsou specifická oblast, ve které je dlouhodobě velký nedostatek pracovníků. Absolventi tohoto rekvalifikačního kurzu následně vždy najdou uplatnění na trhu práce. Opravy karoserií vozidel je ale i zodpovědná práce, která vyžaduje specifické odborné znalosti.

Nově akreditovaný kurz jeho účastníky seznámí se všemi aspekty oprav karoserií vozidel, jak po praktické, tak i po teoretické stránce a připraví je plně na práci karosáře. Účastníci kurzu v našem školicím středisku pracují s nejmodernějším vybavením, materiály a technologiemi.

Tento kurz koresponduje s požadavky profesní kvalifikace Karosář pro opravy karoserií (23-111-H), která je součástí Národní soustavy kvalifikací. Rozsah kurzu je 158 hodin včetně závěrečné zkoušky.

Rekvalifikační kurz Karosář pro opravy karoserií je určen zejména pro osoby, které si chtějí zvýšit svou kvalifikaci nebo nemohou nejít pracovní uplatnění ve svém původním oboru. V neposlední řadě může tento kurz pomoci pracovníkům úřadů práce při zařazování, nebo rekvalifikaci našich nezaměstnaných spoluobčanů.

V tuto chvíli společnost Interaction již tradičně otevírá v letních měsících termíny pro akreditované rekvalifikační kurzy:

Rekvalifikační kurz – Autolakýrník přípravář: 12. 7. – 26. 7. 2022

Rekvalifikační kurz – Autolakýrník finální povrchová úprava: 27. 7. – 10. 8. 2022

Více informací na stránkách www.interaction.cz.

Datum zveřejnění

06.05.2022

Zdroj informací

Interaction

Foto: Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2501 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál