Servind

Autofit - Nový distributor CARBON CBR

Autofit - Nový distributor CARBON CBR

Společnost Auto Fit, spol. s r.o. se v květnu letošního roku 2022 stala novým distributorem systému pro opravy karoserií německého výrobce CARBON CBR do České republiky. 

Tento unikátní systém obsahuje komplexní sadu nářadí pro karosáře, která umožňuje vyrovnání různých nerovností na karoserii vozu způsobené kroupami, neopatrným parkováním, srážkou se zvěří apod. 

Systém je vyroben z čistého KARBONU a komponentů CFRP (plast vyztužený uhlíkovými vlákny). Neuvěřitelně lehké, a přitom mimořádně pevné nářadí s nepřekonatelnou ergonomií umožňuje karosářům provádět mnohem více kvalitnějších oprav v kratším čase. Systém byl navržen a vyvinut německou společností CARBON GmbH, předními odborníky na opravy karoserií s více než 4 500 zákazníky po celém světě. Je výsledkem více než 20 let zkušeností s opravami jednotlivých částí karoserií a neustálou výměnou zkušeností s autosalony, karosárnami, lakovnami a výrobci automobilů. 

Extrémně nízká hmotnost vytahovacích komponentů CBR výrazně snižuje námahu potřebnou pro každodenní rovnací práce. S nářadím Strong- nebo Line-Tool může karosář snadno pracovat samostatně bez nutné asistence kohokoliv jiného. V porovnání s jinými systémy je použití vytahovacích nástrojů – zejména při práci nad hlavou – výrazně jednodušší, a hlavně neunavuje tak, jaké běžné železné nástroje. Nově vyvinuté vytahovací komponenty a rozsáhlé příslušenství poskytují karosářům podstatně větší flexibilitu při opravách, ať už se jedná o osobní automobily, SUV nebo užitková vozidla. Díky nízké hmotnosti samotného nářadí lze bez problémů provádět práce až do šířky 1,6 metru. Flexibilní patky se dokonale přizpůsobí tvaru prahu. 

Kompletní informace naleznete na stránkách výrobce CARBON Gmbh nebo nás neváhejte kontaktovat – zařízení vám rádi osobně předvedeme. 

Nahlédnout můžete také do uceleného katalogu CARBON nebo se podívejte na některé z názorných videí 

 

 

Datum zveřejnění

07.06.2022

Zdroj informací

Autofit

Foto: Autofit

Videa

Fotogalerie

Zobrazit celou fotogalerii

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2443 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál