Servind

DEFEND INSURANCE GROUP expanduje do Litvy

DEFEND INSURANCE GROUP expanduje do Litvy

DEFEND INSURANCE GROUP („DIG“) lídr středoevropského trhu v oblasti doplňkového pojištění pro automobily expanduje do Litvy. Jedná se již o 7. evropský trh, na kterém působí. V Litvě nabízí DIG od července, prostřednictvím místního pojišťovacího agenta Mango Insurance, své prodloužené záruky určené pro nové i ojeté vozy.

DIG má téměř 30 let zkušeností v oblasti doplňkového pojištění a služeb pro automobilový průmysl. Její provozní společnosti jsou předními zprostředkovateli a administrátory pojištění a likvidátory škod ve střední a východní Evropě. Ke klíčovým produktovým řadám skupiny patří především prodloužené záruky pro nové a ojeté vozy, které nově nabízí i v Litvě prostřednictvím místního pojišťovacího agenta, Mango Insurance, pod názvem Mango Insurance Car Warranty.


„V Litvě a celkově pobaltském regionu s vyspělými ekonomikami a nízkou konkurencí vidíme velký potenciál a příležitost pro náš další růst,“ říká Andrew Quirke, Managing Director DEFEND INSURANCE GROUP.

Pro vstup na litevský trh si DIG vybrala jako strategického a exkluzivního partnera společnost Mango Insurance, která si stejně jako DIG klade za cíl přinášet zákazníkům inovativní a flexibilní produkty a služby, které reagují na aktuální potřeby dealerů nových a ojetých vozů a jejich zákazníků.

„Mango Insurance je dynamická společnost se zkušeným týmem, která na obvykle konzervativní pojistný trh přináší svěží přístup, a proto je pro nás skvělým partnerem," vysvětluje Andrew Quirke. 

Anton Timofejev, výkonný ředitel Mango Insurance k tomu dodává: „Naše spolupráce je důležitá, protože přináší nové výhody majitelům vozů a automobilovému trhu v Litvě. Naši partneři nyní mohou nabízet inovativní pojistné produkty podporované společností DEFEND, předním odborníkem na pojištění v automobilovém průmyslu. Jsme vděční, že máme takového partnera, a vážíme si jeho rozsáhlých znalostí a zkušeností v oblasti pojištění vozidel. Mezi Mango Insurance a DEFEND panuje silná vzájemná důvěra a těšíme se na realizaci dalších plánů v blízké budoucnosti.“


Prodloužené záruky Mango Insurance Car Warranty nabízí prodejcům vozidel nástroje na podporu prodeje ojetých vozů. Kvalita a spolehlivost jsou při nákupu ojetého vozu otázkou číslo jedna a zákazníci si mohou díky prodlouženým zárukám užívat klid a jezdit bez obav, že by v budoucnu museli sahat hluboko do své kapsy. K dispozici jsou záruky až na 36 měsíců pro nové a ojeté vozy se stářím až 15 let a 300 000 najetými kilometry.

Pojistitelem záruk Mango Insurance Car Warranty je Fortegra Europe Insurance Company Limited s prestižním hodnocením A- od AM Best. Zákazníci se tak mohou spolehnout na finanční sílu a kvalitu této přední mezinárodní pojišťovny.

„Naším cílem je pomáhat klientům snižovat rizika a zvýšit pocit bezpečí a finanční stability poskytováním pojistných produktů na míru, rychlým vyřizováním škod a špičkovým zákaznickým servisem. Těšíme se, že společně s Mango Insurance, pomůžeme litevským klientům obávat se méně a ‚Zažívat Více‘ díky našim prodlouženým zárukám a v blízké době i GAP pojištění,“ uzavírá Andrew Quirke.

O DEFEND INSURANCE GROUP

Společnosti DEFEND INSURANCE GROUP jsou předními poskytovateli doplňkových pojistných produktů, administrátory pojištění a likvidátory škod se zaměřením na prodloužené záruky, GAP pojištění, pojištění klíčů od vozidla a další inovativní produkty. Misí DEFEND je překonávat očekávání zákazníků poskytováním bezkonkurenčních pojistných řešení a špičkové zákaznické podpory, aby se mohli obávat méně a „Zažívat Více“. DEFEND tak významně přispívá k jejich spokojenosti a loajalitě k téměř 4 000 partnerů napříč Českou republikou, Polskem, Maďarskem, Slovenskem, Rumunskem, Velkou Británií a nyní i Litvou. Během roku 2022 DEFEND zpracuje více než 400 000 pojistných smluv a 28 000 pojistných událostí. Další informace o nás najdete na http://www.defendinsurance.eu nebo nás sledujte na našem LinkedInu.

O Mango Insurance

Společnost Mango Insurance umožňuje firmám z jakéhokoli odvětví integrovat pojištění jako nativní funkci do nabízeného produktu nebo služby. To je podstatou toho, co děláme. Naším cílem je přinést svěží vítr na konzervativní pojistný trh a hodnotu našim obchodním partnerům a zároveň zajistit klid jejich zákazníkům. Zakladatelé Mango Insurance spojili své vzájemně se doplňující odborné znalosti a podobné smýšlení, aby podpořili inovace a naplnili svou dlouhodobou vizi. Sledujte nás na naší cestě na https://mangouw.eu/ a LinkedIn.

 

Kontakt:

DEFEND INSURANCE GROUP
Kateřina Písaříková
+420 737 862 664
marketing@defendinsurance.eu

 

Datum zveřejnění

12.07.2022

Zdroj informací

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2697 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál