Servind

Usnadněte si práci s Profi Garáží

Usnadněte si práci s Profi Garáží

Profi Garáž je kompletní softwarové řešení, která je určené pro malé a střední servisy a nabízí velké množství užitečných funkcionalit. Mohou ho ihned a zdarma využívat všichni registrovaní velkoobchodní zákazníci LKQ CZ.

Použití kompletní softwarové řešení Profi Garáž je zcela intuitivní a bez instalace. Jeho využívání vám v maximální možné míře výrazně usnadní práci a posílí vztahy se zákazníky.

Buďte profi s kompletními informacemi ve vlastní databázi vozidel

Podle RZ vozidla nebo jména zákazníka můžete okamžitě najít konkrétní vůz/vozy. Ušetříte tak čas při vyhledávání a nákupu náhradních dílů, ihned zjistíte jejich cenu a můžete zákazníkovi nabídnout i cenové alternativy podle vybraných značek náhradních dílů. Vše máte pod kontrolou na jednom místě, navíc s možností okamžitého vystavení zakázkových listů a faktur.

Plánujte svoji práci efektivně

Nahraďte papírový diář online kalendářem v Profi Garáži a mějte přehled o vytíženosti autoservisu i vašich zaměstnanců. Všechny zakázky pak budete mít pod kontrolou i během dovolené. Samozřejmostí je editace a přesouvání zakázek.

Mějte přehled všech zakázek na jednom místě

Díky vytvořeným zakázkovým listům budou vaši zákazníci seznámeni s předběžnou cenovou kalkulací opravy. Zakázkové listy můžete ukládat k vozidlům a vést i jejich elektronickou servisní knížku. Zároveň tak budete evidovat stav rozpracovaných i dokončených zakázek.

Jednoduše fakturujte, je to pohoda

Data z vašich vytvořených zakázek se dají přenést přímo do faktury a umožní vystavení daňového dokladu pro vaše zákazníky a to včetně možnosti vytištění. V Profi Garáži máte zároveň přehled i o fakturách po splatnosti.

Mějte díky upozorněním důležité termíny pod kontrolou

Profi Garáž za vás automaticky hlídá např. platnost STK a kontroly emisí, ale i termíny dalších oprav, které si k vozidlu vyplníte, a včas vás upozorní, že se tento termín blíží. Navíc díky dalším funkcionalitám můžete v Profi Garáži snadno a rychle komunikovat se zákazníkem a pozvat ho do servisu pomocí SMS, emailu nebo telefonicky.

Profi Garáž nabízí tyto výhody:

  • je ZDARMA
  • nevyžaduje instalaci do počítače
  • je dostupná odkudkoli
  • stačí vám vaše přihlášení do e-shopu
  • z Profi Garáže můžete přímo objednávat díly pro vybrané vozidlo

Je jen na vás, jak velkou část Profi Garáže budete využívat. Ale ihned, když začnete využívat kalendář a zaparkováni vozidel, poznáte její výhody. Jednoduché vyhledání vozidla a následně přímé nakoupení dílů bez nutnosti pokaždé vybírat ve struktuře portálu konkrétní vozidlo a motorizaci, vám ušetří spoustu času. Navíc budete schopni okamžitě reagovat na požadavky zákazníka a poskytovat mu aktuální informace. A takovou profesionalitu rozhodně ocení.

Datum zveřejnění

12.07.2022

Zdroj informací

LKQ

Foto: LKQ

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2778 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál