Servind

Tržby Driveramy za první rok přesáhly miliardu korun

Tržby Driveramy za první rok přesáhly miliardu korun

Společnost Driverama ze skupiny Aures Holdings funguje v západní Evropě již rok. Po osmi měsících od spuštění výkupní infrastruktury v Německu zahájila maloobchodní prodej v Německu. V současné době má v nabídce přes 1100 důkladně prověřených ojetých vozů s průměrným stářím do 4 let, které nabízí s 15denní zárukou vrácení peněz v plné výši.

V současné době má Driverama v Německu 12 poboček a přes 150 zaměstnanců. Během prvního roku fungování dosáhla společnost obratu přesahující 1 miliardu korun.

„Driverama doposud vykoupila přes 4000 aut. Z nich se 32 % prodalo na německém trhu a zbylých 68 % přes ostatní společnosti ze skupiny Aures Holdings na trzích v Česku, Polsku a na Slovensku. Do budoucna se chceme výrazněji zaměřit na obchodování s vozy s alternativními pohony, ať už jde o hybridní, nebo plně elektrické modely. Náš hlavní partner posiluje svou servisní infrastrukturu na diagnostiku a opravy plně elektrických a hybridních vozidel, která jsou na západě mnohem rozšířenější a i ve střední Evropě se zájem o tato auta postupně zvyšuje,“ říká generální ředitel Driveramy Stanislav Gálik.

Své kvality Driverama dokazuje na serveru Trustpilot, kde ji zákazníci hodnotí nejvyšším počtem pěti hvězdiček, což z ní činí nejlépe hodnoceného prodejce aut na tamním trhu s konečným hodnocením 4,9 z pětibodové škály.

Datum zveřejnění

08.08.2022

Zdroj informací

Aures Holdings

Foto: Aures Holdings

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1837 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál