Servind

Nejlepší z nejlepších na Autoopraváři junior

Nejlepší z nejlepších na Autoopraváři junior

Nejtalentovanější mladí technici se na soutěžní finále sešli již tradičně v Servisním tréninkovém centru Škoda Auto v Kosmonosech. Žáci ze středních odborných škol a učilišť soutěžili od 19. do 21. dubna o titul nejlepšího automechanika, karosáře, autolakýrníka a autotronika, mnoho atraktivních cen od oborových partnerů soutěže, ale také o jedinečný závodní zážitek v závodním speciálu Škoda Fabia R5.

Již 27. ročník soutěže přilákal v průběhu roku dohromady víc než 4500 žáků. Do finále jich postoupilo pouze 63. Konkurence byla obrovská a v Kosmonosech se sešli opravdu ti nejlepší z nejlepších, kteří museli prokázat jak své teoretické, tak i praktické dovednosti.

Mezi žáky, kteří dorazili z celé České republiky, se skvěle umístili zástupci z Integrované střední školy automobilní v Brně. Michal Haase obsadil zlatou příčku v oboru autotronik a František Hájek se stal nejlepším mladým autolakýrníkem. V kategorii Automechanik první místo obsadil Michal Pustějovský z Kopřivnice, za karosáře zvítězil Marián Poc z Mladé Boleslavi.

Společnost Servind ráda přijala pozvání a již tradičně pomáhala zabezpečit kategorie Karosář junior a Autolakýrník junior.

Uznání nepatří jen vítězům, ale všem účastníkům soutěže. Těšíme se, že již brzy budeme mít možnost se s nimi potkávat v tuzemských karosárnách a lakovnách.

Datum zveřejnění

22.08.2022

Zdroj informací

Servind

Foto: Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2431 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál