Servind

První akumulátorová stříkací pistole Bosch

První akumulátorová stříkací pistole Bosch

S EasySpray 18V-100 společnost Bosch rozšiřuje systém 18V Power for All o kutily velmi žádaný způsob aplikace: pohodlné a rovnoměrné nanášení barvy na dřevo a kov bez nutnosti použití kapajícího malířského válečku nebo štětce, a to bez napájecího kabelu.

EasySpray 18V-100 je první akumulátorový stříkací systém od společnosti Bosch, který je vhodný pro použití všech běžně dostupných vodou ředitelných barev na dřevo i kov, jako jsou laky a lazury.

18V Power for All Systém v současné době zahrnuje více než 40 přístrojů značky Bosch. Všechno nářadí, od příklepové vrtačky přes sekačku na trávu až po vysavač, lze napájet s jedním 18 V lithio-ionovým akumulátorem.

Ergonomická manipulace

Akumulátorový stříkací systém EasySpray 18V-100 je vhodný pro malé až středně velké projekty, jako je lakování dveří a židlí, glazování zahradního nábytku, nebo natírání dřevěných a kovových plotů. V závislosti na zvolené barvě a stupni naředění lze s nabitým akumulátorem 2,5 Ah snadno nastříkat několik metrů. Systém je pohodlný tím, že akumulátor není umístěn na stříkací pistolí, jak je to běžné u většiny podobných přístrojů, ale na oddělené kompresorové jednotce, která je na ramenním popruhu. Jednotku s pistolí spojuje 1,25 m dlouhá hadice. Díky lehčí a kompaktnější stříkací pistoli lze nanášet barvu v klidu a v jakékoli poloze.

Rychlé, účinné a rovnoměrné nanášení barvy

Požadovanou intenzitu objemu nanášení barvy umožňuje nastavit regulátor EasySelect. Na hlavě stříkací pistole lze také zvolit tři různé vzory postřiku: horizontální, vertikální nebo kruhový. Zásobník pojme až 0,8 l barvy.

Doporučená maloobchodní cena včetně DPH za přístroj v krabici s ramenním popruhem a čisticím kartáčem bez akumulátoru a nabíječky je 2619 Kč.

Datum zveřejnění

24.08.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1958 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál