Servind

ID. Buzz Cargo je již možné konfigurovat

ID. Buzz Cargo je již možné konfigurovat

Značka Volkswagen Užitkové vozy spustila webový konfigurátor nových modelů ID. Buzz a ID. Buzz Cargo, které je možné na českém trhu objednávat v rámci předprodeje. Počáteční nabídka zahrnuje pětimístnou osobní variantu ID. Buzz Pro a užitkovou verzi ID. Buzz Cargo. Vstupní cena skříňové užitkové verze ID. Buzz Cargo byla stanovena na 1 189 110 Kč bez DPH.

Třímístný ID. Buzz Cargo má nákladový prostor o objemu 3,9 m3 v němž je místo pro dvě europalety, které lze uložit i napříč mezi podběhy kol. Nákladový prostor má v úrovni podlahy maximální délku 220 cm a šířku 173 cm. Nejvyšší užitečná hmotnost je 650 kg.

Pohon obstarává vzadu uložený elektromotor, který poskytuje nejvyšší výkon 150 kW (204 k) a maximální točivý moment 310 N.m již od okamžiku rozjezdu. Elektrickou energii mu dodává sada lithium-iontových akumulátorů s využitelnou kapacitou 77 kWh (celková je 82 kWh) umožňující k dojezd pro Cargo 425 km. Užitková verze Cargo spotřebuje podle WLTP v průměru 20,4 kWh/100 km. Stejnosměrným proudem z rychlonabíjecího stojanu lze akumulátor nabít z 5 na 80 % za 30 minut při využití maximálního nabíjecího výkonu až 170 kW.

Buzz Pro i ID. Buzz Cargo jsou vybaveny digitálními přístroji (tzv. Digital Cockpit) s displejem 5,3“ a informačním a zábavním systémem informačním a zábavním systémem Ready 2 Discover s displejem 10“. Výbava rovněž zahrnuje multifunkční kameru pro optimalizaci funkcí systému Front Assist. Oba modely jsou síťově propojené a digitalizované. Díky bezdrátové technologii OTA (Over-the-Air) mohou být kdykoli aktualizovány.

Sériová výbava v obou případech zahrnuje LED světlomety a asistenty jako jsou systém Car2X (informuje o lokálních nebezpečích, například o konci stojící kolony za zatáčkou) nebo asistent pro nouzové brzdění Front Assist.

Volkswagen Užitkové vozy už výrobu ID. Buzz Pro i ID. Buzz Cargo zahájil v závodě v Hannoveru.

Datum zveřejnění

25.08.2022

Zdroj informací

Volkswagen Užitkové vozy

Foto: Volkswagen Užitkové vozy

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3028 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál