Servind

Eurowag spouští mobilní službu EW Pay

Eurowag spouští mobilní službu EW Pay

Eurowag, přední celoevropská integrovaná platební a mobilní platforma, uvedla na trh nové mobilní řešení Eurowag Pay. Uživatelé tak mohou za pohonné hmoty platit jednoduše pomocí mobilní aplikace Eurowag. Nové řešení navíc dispečerům umožňuje lepší a bezpečnější kontrolu nad platbami v rámci celého vozového parku.

Řidiči používají aplikaci se svými přihlašovacími údaji a po přihlášení jsou chráněni PIN kódem nebo biometrií. Mohou tak tankovat pouze u čerpací stanice, u které jsou fyzicky přítomni, ačkoli dispečer může v případě potřeby dálkově aktivovat další tankovací stojany.

V počáteční fázi mohou zákazníci využívat Eurowag Pay u více než 400 stanic v Rakousku, Belgii, České republice, Německu, Maďarsku, Litvě, Polsku, Slovensku a Španělsku. Do konce roku by měla být dostupná u celkem více než 1500 stanic.

Brzy bude následovat i možnost platit za další služby, např. parkování, mytí, převozu nebo opravy, pomocí EW Pay,

„Tankování s Eurowag Pay je otázkou několika kliknutí. Řidič pouze klikne na tlačítko, vybere si produkt na tankovacím stojanu a může začít tankovat. Tento nový proces výrazně usnadní práci našim zákazníkům,“ říká Product Owner Mobile Payments Jiří Petrák.

Datum zveřejnění

29.08.2022

Zdroj informací

Eurowag

Foto: Eurowag

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2928 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál