Servind

Automechanika s 2800 vystavovateli

Automechanika s 2800 vystavovateli

Veletrh Automechanika je přední mezinárodní oborovou akci pro automobilový průmysl. Od 13. do 17. září 2022 mohou odborní návštěvníci Automechaniky na frankfurtském výstavišti očekávat nejen velké množství novinek z více než 2800 vystavujících společnosti ze 70 zemí, ale také tematicky široký doprovodný program.

Ukáže se zde aktuální vývoj odvětví - elektromobilita a alternativní pohony, digitalizace, konektivita a automobilová logistika. Na pořadu dne je také hledání mladých talentů a nábor se spektrem od asistenčních systémů až po workshopy pro budoucí specialisty.

K vidění a vyzkoušení ve výstavních halách bude vše pro dílenské profesionály s tématy konektivity, detailingu, tedy přípravě auta, o youngtimerech i oldtimerech nebo o podnikání v oblasti mytí a péče o auta. Hala 11 bude opět místem setkání pro oblast oprav karoserií a lakování. Poprvé zde bude i prostor pro práci prostřednictvím sítí ale i živá scéna. A v hale 9.0 zase najdete networkingový salonek s pódiem na téma servisů budoucnosti.

Vše, co se týká vzdělávání a školení, najdete v Galerii. Veletrh nabízí i bezplatné další vzdělávání pro profesionály. Kromě prakticky zaměřených workshopů o škodách po nehodách a opravách karavanů budou probíhat také školení pro profesionály v oblasti užitkových vozidel. Důraz bude kladen na asistenční systémy řidiče založené na radarech a kamerách v každodenní dílenské praxi.

Kromě toho speciální výstava „Innovation4Mobility“ v hale 3.0 představí perspektivní řešení pro síťově propojená vozidla a klimaticky neutrální mobilitu. Future Mobility Park v Agoře bude celý o elektromobilitě včetně testovacích jízd, rychlonabíjecí stanice a testovacího kurzu pro různé elektrokoloběžky, elektroskútry a elektrokola.

Více informací zde.

Datum zveřejnění

01.09.2022

Zdroj informací

Automechanika

Foto: Automechanika

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2623 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál