Servind

Peugeot, francouzská legenda přijíždí!

Peugeot, francouzská legenda přijíždí!

Od 7. až do 27. září jsou v obchodním centru Arkády Pankrác k vidění nádherná historická vozidla značky Peugeot. Součástí výstavy „Peugeot, francouzská legenda přijíždí!“ je ojedinělá prezentace konceptu Peugeot e-Legend, naznačujícího budoucí směřování značky po stránce designu i techniky.

Arkády Pankrác pro své zákazníky pravidelně připravují doprovodné akce, mezi které každoročně patří i soutěž o automobil značky Peugeot. Letos ji doprovází unikátní výstava historických vozidel značky,

„Téměř celý rok jsme se svým týmem pracovali na uspořádání této akce a podařilo se nám soutěž doplnit o naprosto unikátní výstavu vozů a motocyklů Peugeot, která odkazuje až k úplným prvopočátkům výroby. Chtěla bych poděkovat všem obchodním partnerům a vřele přivítat všechny návštěvníky a soutěžící u nás v centru,” říká ředitelka Denisa Gálová.

Nejstarší automobilka světa má opravdu bohatou historii, kterou v pražském obchodním centru prezentuje - nejenom současnými modely, ale i více než sto let starými automobily a motocykly jako jsou 172, 201, 202, 302 nebo 304. Zapomenuto nebylo ani na motocyklovou historii Peugeotu, a tak se návštěvníci mohou těšit na legendární exponáty, které ještě doplní nové motocykly značky. Jednotlivé exponáty, auta a motocykly, jsou rozmístěny po celém prostoru Arkád Pankrác. Jako protipól je doplňuje unikátní koncept Peugeot e-Legend, který představuje futuristickou vizi automobilky s plně elektrickým pohonem a nejmodernějšími technologiemi včetně autonomního řízení.

„Jsme rádi, že můžeme tuto mimořádnou expozici v Arkádách podpořit. Jedná se nejen o fascinující pohled do naší historie, ale také do budoucnosti. Tu představuje jeden z našich nejúspěšnějších konceptů, Peugeot e-Legend, který je vůbec poprvé k vidění v České republice. Tento vůz odkazuje na naše dědictví, konkrétně na nádherné kupé Peugeot 504 ze 70. let, a současně přidává nejmodernější technologie budoucnosti, jako jsou autonomní řízení nebo elektrický pohon. Současně je symbolem skutečné radosti z jízdy, což je hodnota, kterou našim zákazníkům chceme přinášet každý den,” vysvětluje ředitel značky Peugeot v ČR Marco Venturini.

Soutěž o nový automobil či skútr a další stovky cen

Ani letos nezůstanou návštěvníci Arkád ochuzeni o soutěž, v níž mohou vyhrát zbrusu nový automobil Peugeot 208 za bezmála půl milionu korun, který dodal dealer vozů Peugeot Domanský.cz. Stačí nakoupit za hodnotu nad 500 Kč a zkusit svoje štěstí v dovednostní soutěži z historie značky. Ten nejlepší odjede v novém autě nebo na skútru Peugeot Tweet. Ale vyhrává opravdu každý, neboť všichni soutěžící si za svoji účast v soutěži odnesou malý dárek.

Martin Domanský, autorizovaný prodejce značky Peugeot, k tomu uvedl: „Již čtvrtým rokem spolupracujeme s Arkádami. Když jsme se letos dozvěděli, že soutěž o automobil doplní výstava mapující historii vozů Peugeot, neváhali jsme ani minutu, protože Peugeot je naše srdcovka. Věřím, že se všem akce zalíbí a výherce krásného červeného Peugeotu 208, který jsme do soutěže věnovali, se také stane věrným fanouškem značky.”

Speciální program pro všechny „Peugeotisty“

V sobotu 17. září se od 13 hodin před obchodním centrem Arkády Pankrác uskuteční sraz majitelů a příznivců značky Peugeot, který vyvrcholí společnou vyjížďkou. I zde si organizátoři připravili pro návštěvníky malé překvapení, které odhalí až v samotný den akce.

Vstup na výstavu i doprovodný program je ZDARMA!

7. - 27. 9. 2022 – Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4

Datum zveřejnění

8.9.2022

Zdroj informací

Peugeot

Foto: Peugeot

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2747 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál