Servind

Autodoprava Zuzana Soukupová zve na Automechaniku

Autodoprava Zuzana Soukupová zve na Automechaniku

Společnosti EMR DPF Wheels a Autodoprava Zuzana Soukupová vás během výstavy Automechanika ve Frankfurtu srdečně zvou k návštěvě společného stánku.

EMR DPF Wheels z německého Pforzheimu je dlouholetým výrobcem zařízení na čištění filtrů pevných částic (DPF) pro osobní i nákladní vozy a její produkty jsou po celé Evropě uznávány jako špička ve svém oboru. Kromě toho německá firma vyrábí a dodává i stroje na opravy a lakování litých kol, lakovací kabiny a další vybavení pro autoservisy.

Plzeňská společnost Autodoprava Zuzana Soukupová je již několik let importérem a distributorem všech zmíněných zařízení pro Českou a Slovenskou republiku. Na výstavě Automechanika bude plzeňskou firmu zastupovat její technický ředitel Radek Němec, kterého také známe jako odborníka na opravy samočinných převodovek. Ten nám ke spolupráci obou společností řekl:  „S firmou EMR DPF WHEELS spolupracujeme již 4 roky v oblasti prodeje jejich produktů na českém a slovenském trhu, pro který máme výhradní zastoupení. Samozřejmě máme v nabídce veškerý jejich sortiment, ale stěžejní je pro nás nabídka strojů na čištění DPF filtrů. Těch jsme už prodali několik desítek kusů . Celkem dobrou prodejní bilanci nám pak ale překazila covidová pandemie.

Stroje EMR DPF WHEELS jsou osazené kvalitní technologií a fungují bezvadně. O tom svědčí i fakt, že ani zařízení, které už čtyři roky provozujeme v plzeňském servisu, ani žádné z těch, která už jsme prodali, nemělo dosud žádnou poruchu!

Jako distributoři společnosti EMR DPF Wheels jsme se plně osvědčili, a tak teď s mateřskou firmou jednáme o tom, že bychom si vzali na starost i některé východoevropské trhy jako Maďarsko či Rumunsko.“

Na stánku D 71 v hale 9.0 vám po celou dobu výstavy bude kromě Radka Němce k dispozici i majitel společnosti EMR DPF Wheels a další členové jejího vrcholného managementu. Kromě celé produktové řady společnosti a spousty zajímavých informací vás na stánku čeká i kvalitní občerstvení včetně plzeňského piva a moravských vín.

Datum zveřejnění

09.09.2022

Zdroj informací

Autodoprava Zuzana Soukupová

Foto: EMR DPF Wheels

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2578 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál