Servind

Volkswagen ID. Buzz Cargo v různých podobách

Volkswagen ID. Buzz Cargo v různých podobách

Ještě není oficiálně na trhu, ale na IAA Transportation v Hannoveru  Volkswagen ID. Buzz Cargo ukazuje svou všestrannost - kromě sériové verze se předvádějí čtyři alternativy od přestavbářů.

Německá společnost Bösenberg přestavěla ID. Buzz na pohotovostní sanitku, ve které je speciální signalizační technika zajištěna prostřednictvím samostatného bateriového systému.

Wükaro navrhl chladírenský vůz s kombinací elektrického pohonu a elektrického chlazení. Chladicí systém je namontován na střeše, jeho akumulátory jsou v podbězích kol a umožňují soběstačnou dobu provozu šest až osm hodin. Nákladový prostor lze chladit i když je vozidlo připojeno k síti.

Nizozemský karosářský specialista Snoeks upravil ID. Buzz Cargo pro přepravu cestujících. Pětimístný koncept Flex-Cab má vzadu posuvné třímístné sedadlo pro pohodlný prostor pro nohy, které lze zcela složit pro větší přepravní objem. Přestavení se děje elektricky.

Z Nizozemska pochází i skříňová nástavba s objemem nákladového prostoru 6 m3 s velkými křídlovými dveřmi v zádi od výrobce Veith.

Na stánku Volkswagen Užitkové vozy je k vidění také servisní vůz Miele v nápadné červené barvě a s regálovými nástavci. Do středové konzole má integrovaný skládací pracovní stůl. Výrobce domácích spotřebičů se sídlem v Güterslohu je jedním z prvních klientů, které už ID. Buzz Cargo využívají ve službě zákazníkům.

Datum zveřejnění

20.09.2022

Zdroj informací

Volkswagen Užitkové vozy

Foto: VWN a IAA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2517 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál