Servind

Představujeme kalendáře Zetor pro rok 2023

Představujeme kalendáře Zetor pro rok 2023

Rok 2022 se pomalu blíží ke svému konci a společnost Zetor Tractors představuje kalendáře na nadcházející rok. I letos vznikly dvě varianty – 12stránkový produktový kalendář a čtyřstránková limitovaná edice.

Produktový kalendář vezme své majitele na cestu životním cyklem traktoru Zetor - od jeho zrození v počítačovém programu přes testování a výrobu až po předání traktoru novému majiteli.

„Většina zákazníků a fanoušků zná traktory Zetor z výstav nebo z práce na poli. My se jim v produktovém kalendáři snažíme přiblížit pár střípků z toho všeho, co se děje předtím. Chceme ukázat kolik lidí, práce a času je potřeba k tomu, aby se takový traktor vyrobil. Společnost Zetor Tractors, jako jeden z mála světových výrobců, má svou výrobu soustředěnou v Evropě. V našem výrobním a vývojovém středisku v Brně se vyrábí kompletní portfolio užitkových traktorů s vyššími výkony, na což jsme náležitě hrdí,“ vysvětluje marketingový manažer společnosti Zetor Tractors Dominik Moser.

Limitovaný kalendář se tematicky vrací k venkovu, přirozenému pracovnímu prostředí traktorů Zetor.

„Motivem letošního limitovaného kalendáře byla oslava žen pracujících na venkově, protože i v dnešní době to není jednoduchá práce. Traktory a zemědělství obecně jsou nejčastěji spojovány s muži, ale jsou to právě ženy, které zastávají neméně důležitou a leckdy nepostradatelnou roli. Navíc, bez nich by byl venkov smutné a rozhodně méně hezké místo,“ přibližuje koncept limitovaného kalendáře Dominik Moser.

Oba kalendáře je již nyní možné exkluzivně zakoupit jak ve fan shopu v prostorách Zetor Gallery, tak na oficiálním eshopu. V následujících týdnech budou kalendáře k dostání i v dealerské síti společnosti Zetor Tractors.

Datum zveřejnění

17.10.2022

Zdroj informací

Zetor Tractors

Foto: Zetor Tractors

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2671 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál