Servind

Zefektivnění využití zařízení Bosch DAS 3000

Zefektivnění využití zařízení Bosch DAS 3000

Společnost Bosch zkrátila na polovinu čas potřebný k nastavení cílové polohy kalibračního a seřizovacího zařízení DAS 3000 pro seřízení asistenčních systémů řidiče.

Společnost Bosch vyvinula zařízení DAS 3000 pro přesné nastavení a kalibraci senzorů a kamerových systémů, které podporují moderní asistenční systémy řidiče ve vozidlech různých výrobců. To umožňuje přesnou kalibraci asistenčních systémů po servisních nebo opravárenských pracích. Časově nejnáročnějším procesem je nastavení cílové polohy, kdy se kalibrační zařízení přesně a správně propojuje s vozidlem v souladu se specifikacemi výrobce.

ADAS One Solution je nový software, který zkracuje dobu potřebnou k tomuto úkonu o více než 50 % ve srovnání s běžnými metodami měření. Tento nový polohovací software, zabudovaný do diagnostického softwaru Esitronic společnosti Bosch, provádí uživatele procesem nastavení kalibrační desky pomocí grafických animací, které mu přesně ukazují cílovou a skutečnou polohu kalibračních desek kolem vozidla.

Datum zveřejnění

20.10.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2213 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál