Servind

EGR chladiče od Nissens Automotive

EGR chladiče od Nissens Automotive

Společnost Nissens posiluje své postavení v oboru ekologických systémů automobilů, který se snaží snížit dopad spalovacího motoru na životní prostředí. Produktová řada Nissens související s účinností motoru a snižováním emisí sestává z mezichladičů, turbodmychadel, ventilů EGR a modulů. Nyní se rozšiřuje o novou skupinu – chladiče EGR. Rozšíření znamená, že zákazníci společnosti Nissens nyní mohou těžit z kompletní řady komponent EGR.

Christian Germain Rosendahl, manažer produktové kategorie Efficiency & Emissions ve společnosti Nissens uvádí: „Zatímco se výrobci automobilů snaží omezit dopad na životní prostředí, který zanechávají jejich vozidla se spalovacími motory, tak aftermarket má příležitost tuto politiku přenášet na sortiment náhradních dílů. Existuje proto potřeba spolehlivých produktů, které odpovídají správné specifikaci a nadále umožňují vozidlům produkovat menší znečištění. Nissens pokračuje v posilování své pozice s trvalým cílem pomáhat mechanikům úspěšně servisovat a opravovat vozidla a poskytovat jim široky sortiment komponent prémiové kvality.“

Prémiový produkt s originální kvalitou od společnosti Nissens

Nově uvedené chladiče EGR se přirozeně vyznačují vynikající kvalitou produktu aby odpovídaly standardům kvality Nissens. Kvalita Nissens vyžaduje širokou škálu testů prováděných interně i externě po celém světě. Zahrnují mnoho vylepšení materiálů, které přispívají k vysokému tepelnému výkonu a celkové odolnosti každého produktu. I tato produktová skupina je zahrnuta do konceptu First Fit, kde je v balení s produktem i drobný montážní materiál, který urychluje a usnadňuje samotnou instalaci chladiče.

Sara Høegh Nyholmová, specialistka na kvalitu ve společnosti Nissens zodpovědná za tuto produktovou skupinu vysvětluje: „Při jejich výrobě používáme pouze nejkvalitnější nerezovou ocel a důkladně testujeme všechny kritické funkce a kalibraci vnitřních mechanismů. Metodicky také zkoumáme tepelný výkon každého dílu, simulujeme typické provozní podmínky s velmi vysokými teplotami a tlaky výfukových plynů.“

Chladiče Nissens EGR jsou prémiové produkty pro aftermarket kopírující výkonnost a montáž originálních komponent aby poskytovaly bezproblémový provoz v kritických podmínkách vyplývajících z častých teplotních a tlakových výkyvů v systému.

Úvodní řada chladičů Nissens EGR se skládá z 26 modelů pro nejpopulárnější vozidla v EU a pokrývá rychle se rozvíjející vozový park. Zahrnuje 71 OE čísel. V následujících měsících se bude rychle rozšiřovat aby si Nissens vybudoval silnou pozici v této produktové skupině a posílil svou skupinu Efficiency & Emissions.

Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.nissens.com

Datum zveřejnění

21.10.2022

Zdroj informací

Nissens

Foto: Nissens

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2145 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál