Servind

Rozšíření využití diagnostického softwaru Bosch Esitronic

Rozšíření využití diagnostického softwaru Bosch Esitronic

Přístup k chráněným údajům o vozidle prostřednictvím diagnostického softwaru Esitronic společnosti Bosch byl rozšířen o významné výrobce aut Ford, Porsche a Tesla.

Pravidelné aktualizace diagnostického softwaru Bosch Esitronic 2.0 Online znamenají zejména pro nezávislé a víceznačkové autoservisy, že jsou nyní schopny efektivně a spolehlivě provádět servis a opravy i nejnovějších modelů vozidel.

Společnost Bosch vyvinula standardizované řešení v podobě Secure Diagnostic Access (SDA), které umožňuje přístup k chráněným diagnostickým datům různých výrobců automobilů přímo z Esitronic 2.0 Online. To znamená, že servisy mohou nyní využívat svůj diagnostický software a licenci na diagnostiku řídicích jednotek také pro přístup k chráněným datům vozidel Ford a Porsche, bez ohledu na to, zda jsou data od automobilky na místě k dispozici. Mohou pak provádět práce na funkcích jako jsou asistenční systémy řidiče.

Již před touto novinkou bylo možné používat Bosch SDA pro bezproblémový přístup k vozidlům Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Chrysler, Jeep, Dodge/RAM, Mercedes-Benz a Volkswagen Group.

Od srpna mohou navíc uživatelé Esitronicu získat pomoc při práci na vozidlech Tesla. Po nejnovější aktualizaci systému Esitronic lze modely Tesla S a X připojit k diagnostickému testovacímu zařízení Bosch prostřednictvím jeho rozhraní OBD, a to pokud má servis platnou licenci na diagnostiku řídicí jednotky. Další modely Tesla budou následovat.

Datum zveřejnění

24.10.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2474 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál