Servind

Robustní tablet PC Bosch DCU 120

Robustní tablet PC Bosch DCU 120

Společnost Bosch vyvinula nástupce osvědčeného modelu DCU 100. Nová diagnostická řídicí jednotka DCU 120 nabízí vylepšené funkce a zdokonalenou technologii. Díky velké 11,6“ obrazovce, resp. kapacitnímu dotykovému displeji se nový tablet PC velice snadno používá. K ovládání dotykové obrazovky stačí lehký dotyk prstu.

Kvalitní zobrazení, které poskytuje velká obrazovka s rozlišením Full HD, navíc usnadňuje čtení obsahu softwaru pro servisy Bosch.

Výkonný mikroprocesor zajišťuje spolehlivý provoz všech softwarových balíčků Bosch, jako je Esitronic nebo software pro testování a diagnostiku asistenčních systémů řidiče, Connected Repair, analýzu systémů vozidla a analýzu emisí. DCU 120 zvládá také funkce PassThru, které servisům umožňují načítat diagnostická data výrobců automobilů. Díky tomu je nový tablet PC připraven i na budoucí servisní aplikace a systémy.

Výdrž baterie tabletu PC DCU 120 je zhruba pět hodin, což je dvakrát více než u jeho předchůdce. Spolu s robustní konstrukcí se stupněm krytí IP65 je tak zařízení Bosch ideální zejména pro mobilní použití.

Datum zveřejnění

1.11.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2372 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál