Servind

Dlouhodobý pronájem aut od Directu

Dlouhodobý pronájem aut od Directu

Skupina Direct family spouští službu Birne. „Birne není ani operák, ani půjčovna. Je to svoboda. Auto můžete vrátit po dvou měsících užívání kdykoliv chcete a neomezujeme vás ani v počtu najetých kilometrů. Neřešíte nic, jen to, kdy auto ve svém životě zrovna potřebujete,“ popisuje zakladatel Direct family Pavel Řehák. Podle něj jde o nejvýhodnější způsob využívání auta, pokud si přejete jezdit v novém a neutratit za něj příliš peněz.

„Birne přináší změnu – najednou můžete mít auto jen tehdy, kdy opravdu chcete, a neřešit, jak daleko s ním jedete. Když ho nebudete chtít dál využívat, stačí nám to říct a s výpovědní lhůtou 14 dní ho vrátit. Navíc se nám podařilo nabídnout super auta za velmi hezké ceny,“ doplnil Martin Frko, který se projektům kolem mobility v rámci Direct family věnuje.

V nabídce několik desítek aut šesti značek. Nabídku bude Birne postupně rozšiřovat. Za Volkswagen Tiguan se měsíčně zaplatí 11 990 Kč včetně DPH. V ceně jsou všechna pojištění, dálniční známky a servis.

„Aktuálně se soustředíme na klienty Direct pojišťovny a do konce roku přijímáme objednávky na auta, která by měla být k dispozici od ledna do března 2023, v závislosti na vybrané značce,“ uvedl Lukáš Černo, který má projekt na starosti.

Birne navazuje na služby Direct auta, které spouštěla skupina v roce 2021 nákupem pražských dealerství Autotrio, NH Car a brněnského K.E.I. „Je to jen další krok k tomu, abychom pomáhali lidem s jejich mobilitou. Chceme, aby lidé nemuseli myslet na všechny starosti, které s tím souvisejí. Ať už jde o servis auta, měnění pneumatik, nákup nového auta, prodej starého nebo právě potřebu mít auto třeba jen na léto,“ doplnil za Direct auto Petr Lehký.

Datum zveřejnění

16.11.2022

Zdroj informací

Direct

Foto: Direct

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1871 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál