Servind

Global Assistance poskytne asistenci pro Renault ČR

Global Assistance poskytne asistenci pro Renault ČR

Novým poskytovatelem asistenčních služeb společnosti Renault Česká republika se stává od dnešního dne společnost Global Assistance.

Situace, kdy zákazník musí vyřešit nehodu nebo poruchu svého vozidla je jedna z rozhodujících zkušeností, podle které se posuzuje kvalita péče značky o své zákazníky a je zřejmé, že zde není prostor pro improvizaci. Proto společnost Renault Česká republika vypsala otevřené výběrové řízení a hledala silnou a profesionální společnost, které by mohla tak důležitou službu svěřit.

„Tu jsme nalezli ve společnosti Global Assistance a v minulých měsících jsme udělali maximum, abychom Global Assistance integrovali do svých systémů a připravili hladký start nové etapy v poskytování komplexních služeb našim klientům,“ shrnul výsledek výběrového řízení Zdeněk Grunt, generální ředitel společnosti Renault Česká republika.

„Díky spolupráci s Global Assistance očekáváme, že o každého našeho zákazníka v nesnázích, ať už v důsledku neočekávané události, nehody či závady, bude u nás či v zahraničí postaráno s maximální péčí. Předpokládáme zkrácení doby dojezdu asistenčního vozidla na místo, maximalizaci zprovozněných vozidel bez nutnosti odtahu do servisu, komplexní servis v případě nehody a zajištění další mobility našeho zákazníka. Digitální služby jako například on-line sledování příjezdu asistenčního vozidla budou postupně integrovány do systémů výrobce včetně vozidla samotného,“ specifikoval očekávání budoucí spolupráce Luděk Šára, Technical Services Manager East.

Global Assistance bude poskytovat své služby pro všechna vozidla uváděná na trh společností Renault ČR. Jde o značky Renault, Dacia i Alpine.

Datum zveřejnění

05.12.2022

Zdroj informací

Renault

Foto: Renault

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2919 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál