Servind

Suzuki prodlužuje záruku na 5 let

Suzuki prodlužuje záruku na 5 let

Vysokou kvalitu a vyhlášenou spolehlivost osobních vozů Suzuki nově podtrhuje prodloužená záruka Suzuki Premium, která pokrývá záruční případy nad rámec tovární záruky až do nájezdu 150 000 km nebo 5 let stáří vozidla. Dalším bonusem pro zákazníky Suzuki je prodloužení bezplatných asistenčních služeb ze 3 na 15 let.

Smluvní prodloužená záruka je zajišťována ve spolupráci s firmou Real Garant Versicherung formou pojištění a je poskytována zdarma ke všem osobním vozidlům Suzuki zakoupeným prostřednictvím autorizované sítě Suzuki. Záruka Suzuki Premium se vztahuje na všechny zabudované mechanické, elektrické, elektronické a hydraulické části vozidla.

Dále Suzuki všem budoucím i stávajícím majitelům prodlužuje bezplatné asistenční služby na 15 let. Jedinou podmínkou pro bezplatné prodloužení asistence je dodržení servisního plánu i po uplynutí záruky, tedy návštěva autorizovaného servisu a provedení předepsané údržby alespoň jednou za rok. Tato novinka se vztahuje na nově pořízené i již provozované automobily značky Suzuki.

Prodloužená záruka Suzuki Premium a asistenční služby na 15 let zvyšují atraktivitu modelové řady Suzuki. Suzuki jako specialista na vozy 4x4 nabízí možnost pohonu všech kol pro všechny modely SUV i pro kompaktní hatchback Swift. Pohonem 4x4 je vybaveno více než 50 % vozů Suzuki prodaných na českém trhu.

Datum zveřejnění

05.12.2022

Zdroj informací

Suzuki

Foto: Suzuki

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1787 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál