Servind

AutoPalace Ojeté vozy v centru POP Airport

AutoPalace Ojeté vozy v centru POP Airport

Automobilová dealerská skupina AutoPalace spustila provoz nové pobočky pro zánovní a ojeté vozy, a to v prostorách pražského obchodního a zábavního centra POP Airport nedaleko letiště Václava Havla a velmi blízko pobočky AutoPalace v Tuchoměřicích.

Cílem první fáze tohoto projektu pro obchodování se zánovními a ojetými vozy je rozšíření portfolia a tím i celkové posílení pozice skupiny AutoPalace na trhu s ojetinami. Skutečnost, že nová pobočka s celkovou plochou pro až 400 ojetých vozů je situována do jednoho z největších pražských obchodních center, dává předpoklad k úzkému kontaktu se zákazníky, hledajícími řešení své mobility právě formou nákupu ojetiny. Kvalitně upravený prodejní prostor je částečně zastřešený a tím nabízí možnost výběru ojetého vozu i v nepříznivých povětrnostních podmínkách.

V první fázi se management nové pobočky společnosti AutoPalace zaměřuje na maximalizaci skladových zásob s cílem nabídnout vozy všech kategorií v různém cenovém rozmezí, včetně ročních vozů s plnou tovární zárukou a minimálním nájezdem kilometrů. Hlavním zdrojem pro naplnění těchto zásob budou především prověřené ojeté vozy z pobočky AutoPalace a vozy vykoupené od stávajících zákazníků na protiúčet. Samozřejmostí je také nabídka ostatních služeb, například profinancování nebo pojištění vozů. Nová pobočka v pražském obchodním a zábavním centru POP Airport má servisní podporu v další nedaleké pobočce AutoPalace v Tuchoměřicích. 

Druhá fáze tohoto projektu s termínem dokončení v prvním čtvrtletí roku 2023 nabídne zájemcům o prověřené zánovní nebo ojeté vozy všech segmentů plnohodnotné komfortní zázemí včetně klientské zóny. O maximální spokojenost zákazníků se zde bude starat tým šesti prodejců, čtyř výkupních techniků a dvou specialistů pro finanční služby. Společně by měli v roce 2023 zobchodovat až 2000 zánovních či ojetých vozů.

„Jsem nesmírně rád, že se našemu realizačnímu týmu podařilo uvést v život první fázi projektu pobočky v POP Airport, a to v řádu pouhých několika týdnů. Jsem si plně vědom, že příprava nové pobočky byla z mnoha pohledů nesmírně náročná, ale současný nestabilní automobilový trh vyžaduje rychlé reakce na aktuální složitou dodávku nových vozů. To byl také důvod, proč jsme realizaci nové pobočky rozdělili do dvou fází a již dnes se nemohu dočkat slavnostního otevření celého areálu konstrukčně složeného z jedenácti stavebních modulů s moderním a komfortním zázemím pro zákazníky, které plánujeme na první kvartál roku 2023,” řekl ke spuštění provozu nové pobočky POP Airport Ojeté vozy generální ředitel AutoPalace František Švec.

Datum zveřejnění

07.12.2022

Zdroj informací

AutoPalace

Foto AutoPalace

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2777 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál